SIXT+ JOUW AUTO ABONNEMENT

EEN AUTO NODIG? JA!

  • Maar hoge aanschafkosten? NEE!
  • Papierwerk? NEE!
  • Een vast contract? NEE!
  • Onderhoudskosten? NEE!

Zeg NEE tegen alles wat komt kijken bij eigenaarsschap van een auto. Zeg JA tegen een vaste maandelijkse prijs, all-inclusive, en op ieder moment opzegbaar.* Boek nu via de SIXT app of op onze website. SIXT+, jóuw AUTO ABONNEMENT.

ONM 4393 612x345

De nieuwe manier van leasen: altijd mobiel met het auto abonnement

De oplossing voor iedereen die minder gebondenheid wilt dan bij leasen: bespaar je geld voor je zomervakantie, of besteed als ondernemer jouw budget beter aan investeringen, zakenreizen of een branche-uitbreiding, in plaats van te investeren in nieuwe auto's. Zeker als je nu niet weet of je over één, twee of zelfs vijf jaar in dezelfde auto wilt blijven rijden. Je kunt beter flexibel blijven!

Het SIXT auto abonnement maakt voortaan deel uit van jouw leven, net als Netflix en je fitness-abonnement! Je auto abbo biedt alles wat je nodig hebt. Geen fratsen, geen gedoe; één vaste prijs en puur rijplezier zolang als je dat wilt!

De voordelen van SIXT+ Auto abbo in één oog opslag:

Voertuigkeuze

Op ieder gewenst moment een auto rijden naar keuze. Van Compact tot Premium en Luxe; alles is inbegrepen.

Volledige kostenbeheersing

Geniet van een een vast abonnementstarief per maand, inclusief belastingen, registratie, aansprakelijkheid en dekking. Geen verborgen kosten.

Nieuwe auto's

Altijd de nieuwste modellen zonder hoge aanschafkosten, direct beschikbaar, geen waardeverlies en geen aanbetalingen.

Eenvoudig de weg op

Geen onderhoudskosten, APK of bandenwissel meer. We crediteren zelfs de niet gereden kilometers!

SIXT+ Auto Abbo: Altijd de juiste auto voor iedere gelegenheid

Auto Abbo compacte klasse

Peugeot 208 of vergelijkbaar

peugeot 208 gt 5d weiss 2017

 €449 | MAAND*

Auto Abbo SUV

Audi Q2 of vergelijkbaar

audi q2 5d rot 2017

€739 | MAAND*

Auto Abbo Premium klasse

Jaguar I-Pace gegarandeerd

jaguar i pace 5d grau 2018 elektro

€999 | MAAND*

AAN JOU DE KEUZE: VERSCHILLENDE VOERTUIGMODELLEN IN HET AUTO ABONNEMENT

Jouw persoonlijke auto abonnement is zeer flexibel en heeft vele extra's inbegrepen, zoals uitgebreide uitrusting en diensten zoals registratie, APK, aansprakelijkheid en onderhoud. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de restwaarde van de auto, de hoge aanschafkosten of andere zaken die horen bij privé eigenaarsschap van een auto. Ook kun je gebruikmaken van deze dienst vanaf 18 jaar!

Wat dacht je van een luxe sportwagen van BMW, waarin je in het weekend met al je vrienden mee kunt cruisen naar het strand? Of een sportieve coupé van Audi - de perfecte keuze als je lange afstanden moet afleggen. Je zult de blits maken op iedere plek waar je aankomt! Neem een auto abonnement zelfs op een nieuwe SUV, waarin jouw heel gezin, de hond en zelfs oma mee op vakantie kan. Ook zakelijk gezien biedt ons auto abonnement veel kansen. Onze auto's bieden de praktische oplossing als je veel onderweg bent voor klantafspraken, of bijvoorbeeld presentatiemateriaal moet vervoeren naar de beurs met je collega's. En dat alles in één abonnement met (bijna) alles erin: alle grote merken en alle noodzakelijke diensten. Bekijk het zelf!

Onze compacte hatchbacks zoals de Peugeot 208 of de e-Golf zijn uitermate geschikt voor zowel stedentrips als langere uitstapjes. Als je meer ruimte nodig hebt voor familie of vrienden, raden we je een SUV aan, zoals de crossover Audi Q2 of de VW Tiguan, of een stationwagon zoals de BMW 3-serie Touring,

Probeer premiummodellen en nieuwe auto's van de welbekende premium autofabrikanten uit zoals Mercedes-Benz, BMW, Volvo of Audi tegen een all-inclusive abonnementsprijs en wees milieuvriendelijk, efficiënt en comfortabel op de weg met onze volledig elektrische modellen.

Wanneer is de Auto Abbo de juiste keuze voor mij?

Heb je regelmatig een auto nodig, maar wil je niet de vaste verantwoordelijkheid van het eigenaarsschap van een auto? En spreekt een lange termijn leasecontract je ook niet zo aan? Wil je in de zomer in een chique cabrio kunnen rijden, in de winter op skivakantie gaan in een comfortabele SUV en een premium limousine voor je zakelijke afspraken? Dan is het SIXT+ auto abonnement perfect voor jou! Wanneer je een SIXT+ auto abonnement afsluit, ontvang je een voertuig naar keuze voor een vast bedrag per maand. Daarnaast heb je geen extra kosten zoals inschrijvingskosten, belastingen of een verzekering om je zorgen over te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is in te stappen en volop rijplezier te hebben!

  SIXT+ Auto Abonnement Privé leasing Auto aanschaf
Kosten Eenmalige activatiekosten + vaste maandelijkse prijs Maandelijks leasingstarief + hoge eindaflossing Hoge aanschafprijs of terugbetaling van de lening
Contractperiode Geen lange contractperiode, maandelijks opzegbaar Langlopende contractijden (2-4 jaar) Voertuig in bezit tot wederverkoop
Registratie- en motorrijtuigenbelasting inbegrepen extra extra
Aansprakelijkheid inbegrepen extra extra
Eigen risico inbegrepen extra extra
Voertuiginspectie, onderhoud, reparatie inbegrepen extra extra
Reiskilometers 500 km/maand inbegrepen

Kilometerpakket tot 4000 km/maand optioneel bij te boeken
Kilometerafstand per jaar vastgelegd geen
Beschikbaarheid per direct lange wachttijd verschillend
Leeftijd voertuig Gemiddeld 3 maanden oud Nieuw Nieuw of tweedehands

FAQ: VEELGESTELDE VRAGEN OVER SIXT+ AUTO ABBO

Wat is SIXT+ Auto Abbo?

SIXT+ is een ongecompliceerd, flexibel autoabonnement. Net als bij een videostreaming abonnement of een fitnessclub lidmaatschap, betaal je een vast maandelijks bedrag. In ruil daarvoor krijg een auto naar keuze in een compleet pakket, met alle benodigde diensten en voordelen zonder papierwerk. Je rijdt simpelweg zo lang als je wilt met je auto en annuleert het abonnement op ieder moment wanneer je wilt. Zo blijf je altijd flexibel.

Hoe werkt het SIXT+ Auto Abonnement?

  1. Configureer het abonnement: Selecteer een voertuigcategorie uit het SIXT wagenpark, kies de gewenste datum en locatie om deze op te halen - zeer eenvoudig online of via de SIXT app.
  2. Haal je auto op: Je kunt je auto op de door jou gekozen datum ophalen bij de betreffende SIXT vestiging. Je ontvangt alle gegevens vooraf per e-mail of in de SIXT app.
  3. Instappen en wegrijden
  4. Breng de auto op ieder moment terug: Zet de auto af bij een SIXT vestiging. Je contract wordt dan automatisch geannuleerd.

Wat is het verschil met leasen?

Er zijn enkele verschillen met leasing: Onze SIXT-auto's zijn direct beschikbaar en hebben geen lange levertijden of -termijnen. SIXT zorgt voor de registratie, motorrijtuigenbelasting en ook de wettelijke aansprakelijkheid en volledige dekking is inbegrepen. Mocht er toch iets gebeuren, dan zorgen wij voor de afhandeling in geval van schade.

Welke diensten zijn inbegrepen?

De inbegrepen diensten zijn divers en variëren van registratie en belastingen tot aan inspectie, onderhoud en reparatie. Ook de aansprakelijkheid van derden is inbegrepen, evenals een volledige dekking tegen diefstal met een eigen risico, die je optioneel kunt verlagen. De maandelijkse prijs is inclusief 500 gratis reiskilometers. Als dat niet genoeg is, kun je eenvoudig een kilometerpakket toevoegen in de abonnementsconfiguratie.

Welke kosten kan ik verwachten buiten de maandelijkse termijn?

Bij het SIXT+ auto abonnement is alles inbegrepen en betaal je alleen de brandstofkosten bij het benzinestation. In het begin worden er eenmalig activatiekosten in rekening gebracht voor het ter beschikking stellen van je voertuig. Als je meer kilometers per maand rijdt dan afgesproken, worden de extra kilometers extra in rekening gebracht.

Is er een minimale contractperiode?

De minimale contractperiode is 30 dagen en wordt automatisch verlengd met nog eens 30 dagen, als je het auto abonnement niet opzegt en het voertuig niet voordien inlevert. Je gaat geen verbintenis aan voor maanden of jaren en bent dus volledig flexibel.

Uit welke voertuigen kan ik kiezen bij SIXT+?

Bekijk onze SIXT+ website om te zien welke voertuigmodellen en -categorieën momenteel beschikbaar zijn. Bij SIXT+ kun je kiezen uit compacte hatchbacks, sedans, stationwagons, SUV's, diverse premium voertuigen en personenbusjes.

Kan ik een nieuwe auto krijgen met het auto abonnement?

De voertuigen in de SIXT+ Auto Abo zijn maximaal twaalf maanden oud en worden daarom allemaal als nieuw beschouwd. Bij het configureren van je voertuig heb je echter de mogelijkheid om de optie 'nieuwe auto' te kiezen, waarbij je gegarandeerd een gloednieuw voertuig krijgt.

Hoe lang kan ik maximaal met mijn SIXT+ auto rijden?

Je kunt SIXT+ zo lang gebruiken als je wilt. Uiterlijk na twaalf maanden worden de voertuigen vervangen om je te voorzien van een nieuwer model. Jouw lokale SIXT vestiging maakt een afspraak met je voor de ruil en je ontvangt ter plekke een gelijkwaardig voertuig van ons.

AUTO ABBO ALS BEDRIJFSAUTO - GOED IDEE VOOR JOUW WAGENPARK MET SIXT+!

Is lange termijn verhuur en leasing niet de oplossing voor jouw bedrijf? Vermijd het waardeverlies bij leasing en de lange termijn huur. SIXT+ sluit met ons flexibel wagenpark goed aan op zakelijke klanten. Ons autoabonnement biedt flexibele voorwaarden op elke categorie; van compacte auto's voor stadsverkeer tot aan grote SUV's voor de executive gebruiker. Daarnaast hebben we ook personenbusjes. SIXT+ is het juiste pakket voor starters, freelancers en kleine bedrijven!

AUTOMERKEN BIJ SIXT+

Auto Abonnement Audi
Auto abonnement BMW
Auto Abonnement Mercedes
mb glc 5d silber 2015
Auto Abonnement Volvo
Auto Abonnement Volkswagen

* Alle prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen. Op bepaalde locaties kunnen extra kosten van toepassing zijn. Alle SIXT+ -aanvragen vereisen een beoordeling door SIXT voor goedkeuring voordat een SIXT+ -abonnement van start gaat. Een maand staat gelijk aan een periode van 30 dagen; plus eenmalig eenmalige aanmeldingskosten van € 199,00; verzekeringsdekking hangt af van het geselecteerde pakket. De huur omvat een bepaald aantal kilometers, afhankelijk van de keuze in jouw aanvraag. Brandstofkosten zijn niet inbegrepen. Er zijn geografische beperkingen van toepassing. Je kunt ervoor kiezen om optionele producten toe te voegen door een extra bedrag te betalen tijdens het aanvraagproces, of ze toe te voegen tijdens jouw abonnement, volgens de SIXT+ voorwaarden. Er geldt een minimumduur van 30 dagen. Bij het verstrijken van de minimumduur wordt het abonnementscontract automatisch maandelijks verlengd. Je hebt het recht om het contract op elk moment te beëindigen door het voertuig terug te brengen naar de door jou geselecteerde SIXT-vestiging in jouw aanvraag. De handeling van het terugbrengen van het voertuig naar het genoemde filiaal wordt beschouwd als beëindiging van het bestaande contract met ingang van het einde van de factureringsperiode van 30 dagen waarin het voertuig werd teruggebracht. Houd er rekening mee dat de afbeelding en de getoonde voertuigspecificaties louter illustratief zijn voor de betreffende categorie (onder voorbehoud van fouten). Het is alleen mogelijk om een categorie te reserveren, niet voor een specifiek voertuig. De verstrekte informatie is gebaseerd op het kleinste model dat beschikbaar is in de categorie. De Huurinformatie, de SIXT+ Voorwaarden en de Algemene Voorwaarden van Sixt BV zijn van toepassing.