Londen Heathrow AP T2, T3, T4

Londen Heathrow AP T2, T3, T4 AUTOVERHUUR

adres

Sofitel London Heathrow T5, TW6 2GD London

GDS-Code: LHR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt de Londen Heathrow Airport autoverhuur zo speciaal

Snel naar SIXT:

Je bent snel bij ons want de vestiging ligt naast de luchthaven.

24u op 24u open:

Breng je auto terug wanneer het in je vakantie past.

Gloednieuwe auto’s:

Je moderne tophuurauto is ongeveer drie maanden oud.

Uitgebreide keuze:

Of je nu een SUV, personenbus of cabrio wenst, SIXT heeft het.

Londen Heathrow Airport auto huren

Geland op Londen Heathrow Airport (LHR) en klaar om het bruisende Londen te verkennen met je vervoer? Opteer voor het Londen Heathrow Airport auto huren. Met onze cabrio's, sedans, SUV’s, compacte, economy, luxe & sportmodellen, personenbusjes en bestelbusjes kun je elke uithoek van de stad snel bereiken. Naar het romantische Notting Hill rijden in een cabrio met je geliefde of door het centrum cruisen in een compact met je reisgezel? Het kan met SIXT. Voeg zeker een navigatiesysteem toe, zodat je je weg nooit kwijtgeraakt, net zoals andere extra’s zoals een extra bestuurder of kinderstoelen.

Londen Heathrow Airport auto huren

SIXT vestiging in Londen Heathrow Airport

Toegekomen op LHR en wil je direct je SIXT Londen Heathrow Airport auto huren? Dan is dit eenvoudig want onze branche ligt op vier minuten wandelen van de luchthaven. Als je geland bent op Terminal 5, dan heb je geluk want het enige wat je moet doen is de luchthaven te verlaten aan de kant van de parkings en doorwandelen naar Hotel Sofitel London Heathrow want daar zijn wij te vinden. Kom je op Terminal 1,2,3 of 4? Dan moet je even naar Terminal 5 gaan met het luchthavenvervoer. Je auto terugbrengen is al even gemakkelijk. Gewoon je huurauto op onze parking zetten en de sleutels afgeven.

Ontdek Londen met je huurauto

Nu je in je prachtige huurauto gestapt bent, moet je zeker naar Windsor Castle rijden want daar verblijft de Britse koninklijke familie regelmatig en kun je ook genieten van wondermooie uitzichten. Als je de dag nog koninklijker wilt maken, dan moet je ook naar het centrum van Londen gaan voor Buckingham Palace, dat je zeker moet combineren met een bezoekje aan Hyde Park, Londen Eye en Westminster. Naar een Britse pubs gaan, is ook een must, zeker omwille van de fish and chips en English breakfast. Je dag op een onvergetelijke manier beëindigen? Dan is een West End musical echt aan te raden.