Birmingham Luchthaven

Birmingham Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrivals Hall, B26 3QJ Birmingham

GDS-Code: BHX

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 20:00

ZA:

08:00 - 17:00

ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Birmingham Luchthaven

Wat maakt Birmingham Luchthaven Autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

je vindt de vestiging in de aankomsthal van de luchthaven.

24 uur terugbrengen:

je brengt jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Nieuwe auto’s:

kies uit voertuigen die gemiddeld niet ouder zijn dan 3 maanden.

Betaalbare luxe:

er zijn huurauto’s van topmerken die passen binnen elk budget.

Birmingham Luchthaven Autoverhuur

Huur een auto in Birmingham via de SIXT vestiging op Birmingham Luchthaven (BHX). Wat jouw reden ook is voor een bezoek aan deze stad, Birmingham Luchthaven Autoverhuur heeft een huurauto die aan al jouw eisen voldoet. Met een ruim aanbod aan voertuigcategorieën ben jij zo op weg om de stad te ontdekken. Je hebt de keuze uit een Sedan, Economy, SUV, Cabrio, Personenbusje, Luxe & Sportmodellen en meer. Stel jouw huurauto samen en kies uit de beschikbare boekbare extra’s, zoals een kinderzitje, extra dekking, extra bestuurder of navigatiesysteem. Jouw reis in de West Midlands begint bij SIXT.

Birmingham Luchthaven Autoverhuur

SIXT vestiging op Birmingham Luchthaven

Je vindt Birmingham Luchthaven Autoverhuur door via de bagagehal naar de aankomsthal te lopen. We zijn tevens te herkennen via het oranje bord. Zodra de huurovereenkomst is ondertekend zal onze collega je begeleiden naar de parkeerplaats. Mocht je vanaf het centrum naar de vestiging komen is vanaf Birmingham New Street een directe trein die naar het vliegveld gaan. Je kan de huurauto op de daarvoor bestemde parkeerplekken parkeren bij het terugbrengen. Mocht je de huurauto buiten openingstijden willen terugbrengen kan dit tegen betaling. De autosleutels kan je in het sleutelkastje achterlaten.

Ontdek Birmingham met jouw huurauto

Bezoek het Birmingham Museum and Art Gallery waar je een prachtige collectie aan schilderijen kunt bewonderen. Je kan daarna meteen door naar de Birmingham Botanical Gardens die in de 19e eeuw zijn aangelegd en waar je honderden vogelsoorten en bonsaibomen kunt bewonderen. Of bezoek het National Sea Life Centre aquarium en Thinktank Birmingham Science museum met de kinderen. Bezoek het openluchtmuseum Black Country Living. Met jouw huurauto kan je op maar een paar kilometer van Birmingham naar Cadbury World in Bournville rijden. Voor ware chocolade liefhebbers in dit een echt ultieme paradijs.