Inverness Luchthaven

Inverness Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Unit 2, Dalcross Ind. Estate, IV2 7XB Inverness

GDS-Code: INV

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

09:00 - 20:00

Vakanties:

09:00 - 20:00

Kaart

360°

Andere SIXT Locaties in de buurt van Inverness Luchthaven

Wat maakt de Inverness luchthaven autoverhuur zo speciaal

Gemakkelijk te bereiken:

De SIXT branche ligt net naast de luchthaven.

Uitgebreid aanbod:

Of je een sportmodel of compacte auto wenst, wij hebben het.

Topvoertuigen:

De SIXT auto’s zijn ongeveer drie maanden oud en dus gloednieuw.

24u op 24u open:

Bij ons kun je je auto 24/7 terugbrengen wanneer het je past.

Inverness luchthaven auto huren

Ga je de prachtige verborgen hoekjes van Inverness opzoeken en wil je die op je eigen tempo bezoeken nadat je geland bent op INV? Ga dan voor de SIXT Inverness luchthaven auto huren, want dankzij de auto’s uit categorieën zoals compact, sedan, cabrio, bestelbusje, SUV, economy, luxe & sportmodellen en personenbusje bezoek je de stad op een unieke manier. Als je onze extra’s zoals een navigatiesysteem, extra bestuurder of kinderstoelen toevoegt, dan wordt het doorkruisen van de smalle straten in een compacte auto of bezichtigen van de Schotse Hooglanden in een SUV gemakkelijk en onvergetelijk.

Inverness luchthaven auto huren

SIXT vestiging in Inverness luchthaven

Toegekomen met het vliegtuig en snel een Inverness luchthaven auto huren? Dan kan dit met SIXT want onze vestiging ligt op een boogscheut van de aankomsthal. Als je geland bent, verlaat de luchthaven dan aan de kant van Courtyard by Marriott Inverness Airport hotel. Sta je met je rug naar het hotel? Ga naar links, de rotonde op, en wandel voor vijf minuten in die richting en neem dan de eerste straat rechts. Volg de weg voor vier minuten, neem dan de eerste straat links en je bent bij SIXT. Je auto terugbrengen gaat al even snel. Parkeer je auto gewoon op onze parking en geef ons de sleutels.

Ontdek Inverness met je huurauto

Bezoek je Inverness met je prachtige auto van de SIXT autoverhuur? Dan moet je zeker langs het befaamde Inverness Castle en de Kathedraal van Inverness rijden. Onderweg moet je absoluut ook stoppen bij de Ness eilanden die elke natuurliefhebber met verstomming doen slaan. Je moet ook zeker tijd vrijmaken om door het schattig en prachtig centrum van Inverness te wandelen want je moet die wondermooie historische gebouwen echt gezien hebben. Ben je een fan van culinaire aangelegenheden? Ook dan is Inverness de place-to-be dankzij overheerlijke restaurants zoals The Kitchen en So Coco.