airport generic 17
airport generic 10
AUTOVERHUUR
Manchester Luchthaven
Manchester Luchthaven

Manchester Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ringway Road, M22 5WH Manchester


Telefoon: +44-2070188246

GDS-Code: MAN

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

07:00 - 23:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

SIXT fastlane beschikbaar - Digitaal en zonder omwegen direct naar uw huurauto

fast image001b

Auto via de app kiezen

Optie beschikbaar vanaf 30 minuten voor het begin van de huur.

fast image002

Direct naar de auto gaan

Geen wachttijd aan het loket. De SIXT-app leidt u naar het filiaal.

fastl image003

Auto via de app kiezen

Het huurcontract wordt onmiddellijk opgesteld.

fast image004

Teruggave zoals gewoonlijk

Na de rit de auto aan het station afgeven.

Auto huren Manchester Airport - autoverhuur Sixt

Of u nu voor zaken naar Manchester reist, voor een familiebezoekje of voor een heerlijke vakantie; er zijn zaken die niet mogen ontbreken. Een voorbeeld hiervan is een huurauto van Sixt die zorgt voor vrijheid en ongedwongenheid. Wij zijn aanwezig op Manchester Airport, dus u kunt zodra u bent geland gelijk gebruik maken van een comfortabele huurauto. En het mooiste is; door onze ruime openingstijden staat u nooit voor een dichte deur.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
airport generic 29

Autoverhuur op Manchester Airport; eenvoudig en snel

Sixt autoverhuur werkt volgens een eenvoudig en transpirant principe, waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. U kunt direct gebruik maken van alle gemakken die aanwezig zijn in uw auto, zodat in alle rust de mooiste bezienswaardigheden van Manchester kunt ontdekken. Een auto huren zorgt voor veel voordelen. Zo kunt u eenvoudig naar Albert Square, Castlefield en Town Hall zonder dat u rekening hoeft te houden met het openbaar vervoer of de tijden die verbonden zijn aan diverse groepsexcursies. Omdat wij beschikken over diverse typen auto's is er altijd wel een auto aanwezig bij u past en die perfect aansluit bij uw persoonlijke behoeften.

airport generic 5

Een auto huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Een auto huren bij ons is geen hogere wiskunde. Wij zijn namelijk altijd bereikbaar voor vragen en (online)hulp. En doordat wij op veel plaatsen aanwezig zijn is er altijd een kantoor bij uw bestemming in de buurt. Of u nu land op Manchester Airport of op een ander vliegveld, wij zijn altijd en overal bereikbaar. En het mooiste is; wij maken geen onderscheidt tussen zakelijke reizen of persoonlijke vakanties. Het enige waar wij voor zorgen is dat u niet vast komt te zitten in de complexiteit van het openbaar vervoer en op een ontspannen manier van uw reis kunt genieten.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 354 Beoordelingen

David T.

Excellent all round experience. I will book Sixt next time for sure.

Braz H.

Had a great experience at the Heathrow office yesterday! Iona was super and she went above and beyond the call of duty - highly recommended!