airport generic 14
airport generic 31
AUTOVERHUUR

Newcastle Luchthaven

Newcastle Luchthaven

Newcastle Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Long Stay Car Park,Woolsington, NE13 8BZ Newcastle upon Tyne


Telefoon: +44-2070188246

GDS-Code: NCL

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Auto huren Newcastle Luchthaven - autoverhuur Sixt

Bij Sixt autoverhuur is het eenvoudig om een auto te huren voor een scherpe prijs. Hoewel een specifiek model niet gegarandeerd kan worden, heeft u bij het reserveren direct de keuze uit diverse categorieï¿œn. Bij deze vestiging kunt u onder andere gaan voor een SUV, een stationwagen, een sportwagen of een cabrio. Doordat wij niet alleen op werkdagen, maar ook in het weekend en op feestdagen geopend zijn, kunt u altijd bij ons terecht voor een goede huurauto.

airport generic 14
Bekijk meer Bekijk minder
airport generic 15

Reserveren en ophalen

U kunt een auto huren bij Newcastle Luchthaven via de website, door een e-mail te sturen of door even telefonisch contact met ons op te nemen. Natuurlijk kunt u ook de speciale app downloaden, zodat u via uw smartphone altijd een auto kunt huren. Doordat Sixt autoverhuur bij het vliegveld zelf gevestigd is, kunt u meteen nadat u geland bent, gebruik maken van uw huurauto. Vanaf Newcastle Airport is het over de weg slechts 11 kilometer in zuidoostelijke richting naar het centrum van Newcastle. Momenteel is het vliegveld nog niet aangesloten op het National Rail netwerk.

airport generic 16

Newcastle upon Tyne en omgeving

Newcastle upon Tyne is een redelijk grote stad met bijna 300.000 inwoners in het noordoosten van Engeland. De stad is een verrassende mengelmoes van historische gebouwen afgewisseld door moderne hippe winkelcentra. Met de auto is de stad goed te bewonderen. Wie in Newcastle is, mag Grey Street niet missen. Dit is de mooiste straat in het centrum. Overigens staat de stad bekend om haar bruisende uitgaansleven Het plaatsje ligt, zoals de volledige naam al verklapt, aan de rivier the Tyne. Het gebied rond de rivier noemt men de Quayside. Hier vindt u het fotogenieke Sage Gayeshead, tegenwoordig een concertgebouw, en het Baltic Museum. Even weg uit de stad? Northumberland National Park ligt op slechts drie kwartier rijden vanaf het centrum.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.4 / 76   Beoordelingen

David M.

Great service on arrival at the office by Mohamed very helpful ,

 

Location it’s self is a long way from the airport terminal, by the long stay car park which in standard Newcastle weather can mean you get very wet by the time you arrive at the Sixt office

 

Great service on returning the car fast and efficient and received confirmation email saying car all ok within minutes

Barb T.

The five star review is because of the personal service from Mohamed He was polite and helpful. He made sure the sevice was personal and I wasnt just another customer. Making sure the experience was smooth and hassle free despite the fact I wasnt aware about the national insurance requirement !

Richard S.

Well located, only a few minutes walk from the terminal building, with helpful, friendly efficient staff.