Newcastle Luchthaven

Newcastle Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Long Stay Car Park,Woolsington, NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

GDS-Code: NCL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Newcastle Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Newcastle Luchthaven NCL zo speciaal? 

Praktisch gelegen:

je bereikt de locatie eenvoudig en rijdt direct weg. 

Luxe auto’s, lage prijzen:

hier vind je een scherp geprijsde premium vloot. 

24/7 service:

onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar. 

Nieuwe voertuigen:

Onze auto's zijn gemiddeld slechts drie maanden oud. 

Newcastle Luchthaven auto huren 

Newcastle is een bruisende universiteitsstad waar veel te zien en beleven is. Dompel je onder in de levendigheid van dit stadsleven met een auto van autoverhuur Newcastle Luchthaven NCL. Verken de stad en omgeving in één van onze sedans of stationwagens. Ben je op zoek naar extra comfort? Kies dan voor de premium uitvoering. Je kun je boeking nog aangenamer maken door het boeken van één van onze extra’s, zoals een passende dekking voor een zorgeloze vakantie, een extra bestuurder voor gedeeld rijplezier, of maak gebruik van onze tankservice. SIXT maakt jouw trip naar Newcastle nog leuker. 

Newcastle Luchthaven auto huren 

SIXT’s locatie Newcastle Luchthaven 

Zodra je aangekomen bent op vliegveld NCL, kan je op Newcastle Luchthaven direct een auto huren naast de terminals, in het gebied van de autoverhuur bedrijven. Je vindt ons kantoor eenvoudig door het volgen van de ‘rent a car’ bordjes. Ophalen van de auto is in overleg en tegen vergoeding ook mogelijk buiten openingstijden. Als jij een auto huurt wil je natuurlijk zo lang mogelijk van je vrijheid genieten. SIXT maakt dit mogelijk door het bieden van een 24/7 teruggave service, waarbij jij jouw auto inlevert wanneer het jou uitkomt. Je parkeert de auto in de gemarkeerde SIXT parkeerplaatsen.

Ontdek Newcastle met je huurauto 

Als jij het rijke erfgoed van Newcastle wilt ontdekken, dan begint jouw vakantie met een bezoek aan het Newcastle Castle, het Great North Museum en de Shipley Art Gallery. Na een dag kunst en cultuur snuiven, ga je heerlijk uit eten in één van de goede restaurants die Newcastle rijk is, zoals het Jesmond Dene House Restaurant. De kustlijn langs Newcastle heeft prachtige stranden en schattige dorpjes. Meer zin in groen? Ga dan landinwaarts voor de glooiende countryside en kom tot rust tijdens een wandeling langs de ‘route to relaxation’ trail. Stap in de auto en ontdek de mooie omgeving.