airport generic 14
Belfast City Luchthaven

Belfast City Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

George Best Belfast City AP, BT3 9JH Belfast

GDS-Code: BHD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 18:30

ZA:

07:00 - 17:00

ZO:

07:30 - 19:00

Vakanties:

07:30 - 18:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Belfast City Luchthaven

Nuttige informatie over het Belfast City Luchthaven Sixtkantoor

Op zoek naar de mogelijkheden om een auto te huren op Belfast City Airport? Kijk dan niet verder dan Sixt! Vanaf het vliegveld vertrekt iedere 10 tot 15 minuten een shuttlebus naar onze vestiging waar u vervolgens een uitgebreid aanbod van uitstekende huurauto's kunt verwachten! Denk er wel aan dat het hier gaat om de George Best Belfast City Airport (BHD). De grotere internationale luchthaven waar we uiteraard ook een vestiging hebben ligt aan de andere kant van de stad.

airport generic 14
Bekijk meer Bekijk minder
airport generic 15

Autoverhuur Belfast City Airport: zie meer van de stad

De binnenstad biedt tal van leuke bezienswaardigheden die goed met onze huurauto te bereiken zijn. Zo vindt u er tal van fascinerende musea, een kasteel en prachtige architectuur waaronder ook het stadhuis. Een slechts enkele jaren geleden geopende topattractie is Titanic Belfast. Dit is een futuristisch gebouw waar u alles leert over de hier in de haven gebouwde Titanic. Zakelijke bezoekers zullen het fijn vinden om te weten dat de haven meteen naast het vliegveld ligt.

airport generic 20

Een auto huren om meer van Noord-Ierland te zien

Uiteraard hoeft u dankzij de goedkope autoverhuur van Sixt niet enkel in de stad zelf te blijven. Ook de rest van Noord-Ierland kunt u namelijk eenvoudig verkennen. In dit deel van het Verenigd Koninkrijk kunt u bijvoorbeeld eeuwenoude steden en prachtige rotskusten bezoeken. Met onze autoverhuur op Belfast City Airport is het allemaal mogelijk!