airport generic 14
Aberdeen Luchthaven

Aberdeen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Upper Farburn Road, AB21 7GR Aberdeen

GDS-Code: ABZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Aberdeen Luchthaven

Auto huren Aberdeen Luchthaven - autoverhuur Sixt

Het ruige landschap en de mystiek van Schotland zijn optimaal te verkennen met een auto huren bij Aberdeen Luchthaven. Onze autoverhuur op Aberdeen Airport (ABZ) bevindt zich in het Marriot hotel bij het luchthaventerrein. De vriendelijke medewerkers van Sixt helpen u hier graag aan een nieuwe huurauto. Start vanaf de luchthaven een reis door dit deel van het Verenigd Koninkrijk en ontmoet onderweg de mysterieuze heidevelden, steile kliffen en befaamde Highlands.

airport generic 14
Bekijk meer Bekijk minder
airport generic 15

Voordelige autoverhuur en een hoogstaande service

Onze autoverhuur op Aberdeen Airport is alle dagen geopend. Van maandag tot en met zaterdag van 07.00 tot 23.00 uur, zondags gaat de servicedesk twee uurtjes later open. Vanaf de bushalte buiten de terminal gaat er een shuttle service naar onze vestiging op de Overton Circle. Daar heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen Citroï¿œn, VW, Fiat, Skodia, BMW, Vauxhall en Mercedes. Als u met een gezelschap reist, kan ook een busje worden geregeld. Sixt staat garant voor goedkope autoverhuur. U krijgt een huurauto inclusief alle rijkilometers, wat een dagtocht met de auto en veerboot naar de Shetland Eilanden extra aantrekkelijk maakt.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.5 / 184 Beoordelingen

David J.

Great service. The best in Aberdeen 😊

Jon M.

Excellent service after a long journey. Hassle free and in a new, quality vehicle in less than 15 minutes. Great service, will use again no question.

Allison H.

Good prices. Great cars. Fantastic friendly professional staff. Would be happy to hire a vehicle from Sixt again.