Belfast Int. Luchthaven

Belfast Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

181 Airport Road, BT29 4DW Belfast

GDS-Code: BFS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:30

ZA:

07:00 - 17:00

ZO:

11:00 - 21:00

Vakanties:

07:00 - 18:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Belfast Int. Luchthaven

Waarom de Belfast Int. Luchthaven autoverhuur gebruiken?

Je voertuig 24u op 24u inleveren:

Breng je auto terug op elk moment van de dag.

Moderniteit ten top:

Onze auto’s zijn ongeveer drie maanden oud en in topvorm.

Een zeer ruime catalogus:

Welk voertuig je ook verkiest, je vindt het bij SIXT.

Snel te bereiken:

De vestiging ligt op wandelafstand van de luchthaven (BFS).

Belfast Int. luchthaven auto huren

Geland in Belfast om je in Game of Thrones te wanen of om de geschiedenis van de stad te ontdekken? Gebruik de Belfast Int. luchthaven auto huren optie van SIXT. Met onze sedans, bestelbusjes, personenbusjes, compacte auto’s, cabrio’s, SUV’s, economy auto’s en luxe & sportauto’s verken je Belfast op je eigen manier. Of je nu met vrienden in een personenbusje de personages van George R. R. Martin achternagaat of met je lief romantische plaatsen gaat verkennen in een cabrio, met SIXT lukt het. Het wordt nog gemakkelijker met extra’s zoals kinderstoelen, navigatiesysteem en extra bestuurder.

 

Belfast Int. luchthaven auto huren

SIXT vestiging in Belfast Int. Luchthaven

Net toegekomen in Belfast? Verlaat de luchthaven aan de kant van het Maldron Hotel Belfast International Airport. Wandel richting dat hotel want wij liggen aan de overkant van dat hotel. Je staat in onze SIXT vestiging na vijf minuten wandelen. Dat is net tijd genoeg om via onze applicatie, website of telefoon je voertuig te huren bij de Belfast Int. luchthaven autoverhuur. Het huren van je auto verloopt vlekkeloos dankzij onze WA-dekking en schade- en diefstaldekking. Het terugbrengen van je voertuig gaat al even snel. Parkeer je auto op onze parking en geef je sleutels aan onze medewerker.

Wat te bezoeken in Belfast?

Volg met je prachtige SIXT auto de Giant's Causeway tour en rij langs het Carrickfergus Castle nabij het Belfast Lough, net zoals de touwbrug Carrick-a-Rede, Giants Causeway en Old Bushmills Distillery. Ook de Kliffen van Moher mogen niet ontbreken. Daar krijg je een oogverblindend uitzicht over de prachtige natuur. Je moet ook het Titanic Belfast museum en de SS Nomadic bezoeken, want daar komt het onvergetelijk verhaal van de Titanic weer tot leven. Je dag afsluiten kan met een hapje en drankje op de St. George Food market en met een concert in populaire zalen zoals SSE Arena en Ulster Hall.