airport generic 14
airport generic 10
Autoverhuur

Belfast Int. Luchthaven

Belfast Int. Luchthaven

Belfast Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

181 Airport Road, BT29 4DW Belfast


Telefoon: +44-2894-453588

GDS-Code: BFS

Openingstijden

MA:

05:00 - 23:30

DI:

05:00 - 23:15

WO - DO:

05:00 - 23:00

VR:

05:00 - 23:58

ZA:

05:00 - 22:00

ZO:

05:00 - 23:00

Vakanties:

05:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Nuttige informatie over het Belfast Int. Luchthaven Sixtkantoor

Kies voor een auto huren bij Belfast Int Luchthaven en leer deze bruisende hoofdstad van Noord-Ierland kennen. Sixt heeft een autoverhuurstation op Belfast Int Airport (BFS), waar u de keuze heeft uit diverse modellen stadsauto's, stationwagens en SUV's. Maar onze vriendelijke medewerkers helpen u ook graag aan een sportwagen, cabrio of busje voor als u met een grotere groep reist. Deze stad in het Verenigd Koninkrijk is doordrenkt met geschiedenis. Van de vroegere politiek-religieuze strijd tot het Titanic museum in de wijk Titanic Quarter, waar de bouw en ondergang van dit beroemde schip wordt verbeeld.

airport generic 14
Bekijk meer Bekijk minder
airport generic 15

Kies uw favoriete auto bij onze autoverhuur op Belfast Airport

De luchthaven ligt op nog geen halfuurtje rijden van de stad. Met een huurauto van nog geen half jaar oud reist u niet alleen comfortabel van en naar het vliegveld, maar kunt u ook ontspannen en op de momenten dat het u uitkomt de omgeving verkennen. Dat doet u natuurlijk het liefst in uw favoriete auto. Onze autoverhuur bij Belfast Int Luchthaven heeft diverse modellen VW, BMW, Peugeot, KIA, Fiat, Opel, Renault, Vauxhall en Mercedes voor u ter beschikking. U krijgt er in alle gevallen alle kilometers bij, evenals een WA-verzekering, schade- en diefstaldekking en kosteloze annulering of omboeking.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 461   Beoordelingen

Steven R.

Great experience.... nice people... great service. Richie was a real pleasure to deal with

Peter C.

Very happy with staff, car and service. 4th time with these guys at Belfast. 2mins zero fuss minibus ride to collect the car. Another successful trip helped by Sixt Belfast airport

Martin M.

As always very smooth and efficient process.