Edinburgh Luchthaven

Edinburgh Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Car Rental Centre, EH12 9FS Edinburgh

GDS-Code: EDI

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Edinburgh Luchthaven

Wat maakt SIXT Luchthaven Edinburgh zo speciaal?

Een auto huren wanneer het jou uitkomt, je huurauto 24 uur per dag terugbrengen.

Deze vestiging is eenvoudig te bereiken en bevindt zich vlakbij de aankomsthal.

Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je bij graag bij je reservering.

SIXT biedt een uitgebreide vloot van luxe, nieuwe voertuigen aan.

Edinburgh Luchthaven auto huren

Makkelijk op Edinburgh Luchthaven een auto huren, dat is een comfortabele start van je reis. Een uitgebreid wagenpark van nieuwe, luxe voertuigen voor ieder doel staat hier voor je klaar. Je vindt er mooie Sedans van topmerken zoals Volkswagen en BMW, maar ook luxe Stationwagons en Bestelbussen voor wie zakelijk wat te regelen heeft. Stel zelf je eigen reservering samen met handige boekbare extra's zoals huurbescherming met dekking tegen diefstal en schade. Of haal de auto met een volle tank op en breng 'm bijna leeg weer terug, zodat jij je flexibiliteit tijdens de reis behoudt.

Edinburgh Luchthaven auto huren

SIXT Luchthaven Edinburgh vestiging

De vestiging van SIXT op Luchthaven Edinburgh is eenvoudig te bereiken. Je vindt onze locatie in het Car Rental Centrum op loopafstand van de aankomsthal. Hier staan onze klantenservice medewerkers klaar om je te helpen bij je reservering en eventuele boekbare extra's. Behoud je flexibiliteit tijdens je vakantie: ook buiten openingstijden kun je de auto terugbrengen bij SIXT op Luchthaven EDI met de 24-uurs teruggave. Zorg daarbij wel dat de auto binnen de huurperiode wordt teruggebracht.

Ontdek Edinburgh met je huurauto

Edinburgh is een ontzettend sfeervolle stad met veel historie. De Schotse hoofdstad is een absolute aanrader voor iedereen die van gezelligheid en kroegen houdt. Edinburgh Castle is het oude gedeelte van de stad waar je de geschiedenis van Edinburgh kunt voelen. Bezoek ook eens de musea zoals de Royal Museum of Schotland, of rijd naar de botanische tuinen, net buiten de stad. Edinburgh is ook een mooie uitvalsbasis om Schotland met je huurauto te ontdekken. De schitterende Highlands zijn een must voor wandel- en natuurliefhebbers. En voor de citytrippers is ook Glasgow zeker een bezoek waard.