airport generic 14
airport generic 10
AUTOVERHUUR
Edinburgh Luchthaven
Edinburgh Luchthaven

Edinburgh Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Car Rental Centre, EH12 9FS Edinburgh

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Edinburgh Luchthaven - autoverhuur Sixt

Op het vliegveld van de Schotse hoofdstad Edinburgh kunt u bij Sixt een keurige en betrouwbare auto huren voor diverse doeleinden. Bij onze eersteklas autoverhuur staat een gevarieerd wagenpark klaar om u van dienst te kunnen zijn met een geschikte en betaalbare huurauto. U kunt een auto huren voor een door u aan te geven periode van één of meerdere dagen tot zelfs enkele weken. U kunt ons bij Edinburgh airport vinden bij het Car Rental Centre, EH12 9FS waar u 7 dagen per week terecht kunt van 07:00 tot 23:00. Voor het inleveren van een auto staan wij 24 uur per dag tot uw beschikking.

airport generic 14
Meer
airport generic 15
Een comfortabele auto huren voor een onvergetelijk bezoek aan Schotland

Met een huurauto van Sixt op Edinburgh airport bent u altijd verzekerd van prima vervoer met een in nieuwstaat verkerende auto die technisch volledig is goedgekeurd. Al onze auto's zijn absoluut veilig en onze huurovereenkomst is helder en laat niets te raden over voor u en ons zodat u probleemloos kunt vertrekken vanaf het vliegveld van de prachtige kustplaats Edinburgh waarbij wij u een bezoek aan de fraaie oude binnenstad van harte aanbevelen.

Een gevarieerd aanbod bij de autoverhuur op Edinburgh Airport

Iedere auto die wij op Edinburgh Airport verhuren is voorzien van alle moderne luxe die bij een eigentijdse auto hoort. Wij hebben in diverse prijsklassen zeer goede auto's voor u klaar staan zoals een praktische gezinsauto's voor een geslaagde vakantie, of een zeer complete directiewagen voor iedereen die om zakelijke redenen in Schotland is. Een passende auto huren was niet eerder zo eenvoudig en onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag op weg met een auto waarmee u onbezorgd Schotland kunt gaan verkennen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 2.9 / 134   Beoordelingen

Ryan H.

Ian was a massive help in sorting 5 strangers out with a car to get back to Bristol with, Thank you Ian and Sixt!!

Ross M.

Great staff, very helpful. Always thinking of the customer before the sale

Daniel K.

Die Anmietung erfolgte über die ADAC Autovermietung.

Vollkaskoversicherung ohne Selbstbeteiligung.

Hier an der Sixt-Station am Flughafen Edinburgh war die Abholung sowie die Rückgabe reibungslos. Gebucht hatten wir für eine Woche einen Skoda Okativa oder ähnliches als Automatik. Erhalten haben wir einen 1er BMW (118i mit M-Paket). Zwar etwas kleiner, aber tolles Fahrzeug mit ca. 10.000 Meilen auf der Uhr.

Wir wurden gefragt, ob wir für 100£ mehr in der Woche ein Audi A4 haben wollen ... wurde von uns mit Nein beantworten und sofort akzeptiert.

Wir können diese Anmietung nur weiterempfehlen !!!