airport generic 1
airport generic 11
AUTOVERHUUR

London Gatwick Luchthaven

Londen Gatwick Luchthaven

Londen Gatwick Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lower Forecourt Road, RH6 0NY Horley


Telefoon: +44-2070188246

GDS-Code: LGW

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 23:00

Vakanties:

06:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Londen Gatwick Luchthaven - autoverhuur Sixt

Onderweg naar Londen en op zoek naar een huurauto? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Meteen op Gatwick Airport staat Sixt namelijk al voor u gereed! We hebben een ruim aanbod van recente automodellen die natuurlijk in prima staat verkeren. In zowel de North Terminal als de South Terminal van het vliegveld, vindt u onze balies na de bagagebanden. Dagelijks staan we van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat tot uw beschikking. Het weer inleveren van de huurauto is zelfs buiten de openingstijden mogelijk. Een auto huren is op die manier dus erg eenvoudig!

airport generic 1
Bekijk meer Bekijk minder
airport generic 12

Autoverhuur op Gatwick Airport: binnen een uur op bestemming

Gatwick Airport ligt 50 kilometer ten zuiden van het centrum van Londen. Door de M23 en de A23 te volgen bent u echter zo in de binnenstad. Hoewel voor veel bezienswaardigheden de uitstekende ondergrondse metro een prima optie is, kan een auto toch makkelijk zijn voor attracties die wat verder weg liggen. Enkele goede voorbeelden zijn de prachtige Kew Gardens en de sterrenwacht van Greenwich. Voor zakelijk bezoek stelt autoverhuur van Sixt u ook eenvoudig in staat Canary Wharf oftewel het financiï¿œle district van de Britse hoofdstad te bezoeken.

airport generic 17

Een auto huren voor het prachtige zuiden van Engeland

Behalve de hoofdstad zelf, heeft het zuiden van Engeland nog veel meer te bieden. Door een auto te huren kunt u bijvoorbeeld Windsor Castle bezoeken. Dit enorme kasteel is een van de officiï¿œle residenties van de Britste koninklijke familie. Het aangename stadje Canterbury, bekend om de oude kathedraal, is eveneens niet al te ver. Ook Brighton aan de kust is vanaf Gatwick Airport tenslotte snel te bereiken.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.8 / 245   Beoordelingen

Jonathan B.

A short wait at the check in desk, but otherwise the car and the service were exemplary. On site, just a short walk from the Terminal building, very convenient. I have tried the off site budget ones but I would prefer to pay a little more and not have the hassle.

Jordi F.

Easy, fast and kind service.