funchal city content
Funchal

Auto huren Funchal – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Tijdens uw verblijf in Funchal op het prachtige Portugese eiland Madeira wilt u eropuit gaan om de stad, zijn bezienswaardigheden en de omgeving te verkennen. Bij onze autoverhuur in Funchal kunt u een auto huren om dit doel te verwezenlijken. U kunt uw huurauto zeven dagen per week ophalen op de luchthaven van Madeira FNC. Mocht u liever met een bus of taxi van en naar de luchthaven reizen, dan kunt u ook een auto huren bij onze vestiging in Funchal.

ALLE SIXT LOCATIES

Gemakkelijk en snel een auto huren in Funchal

Een auto huren in Funchal kan bij Sixt op verschillende manieren. U kunt langsgaan bij een van onze vestigingen. Daar wordt u dan geholpen door een van onze vriendelijke medewerkers. U kunt ook binnenlopen bij een reisbureau. Een huurauto reserveren kan tevens vanuit uw luie stoel. Download dan onze app voor op uw mobiele telefoon of surf naar onze website. U kunt ook de telefoon pakken en bellen naar 023-56 986 56. Tijdens het reserveren maken wij gebruik van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u te allen tijde profiteert van het laagste tarief.

funchal city content
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Alle voordelen van onze service op een rij

Bij onze autoverhuur in Funchal kunt u terecht voor meer dan alleen een goedkope autoverhuur. Een goede service en betrouwbaarheid zijn bij ons ook heel erg belangrijk. Daarom krijgt u bij onze autoverhuur alleen auto's mee die maximaal een half jaar oud zijn. Ook kunt u tal van extra's in uw huurovereenkomst laten opnemen. Er kan een all-risk verzekering worden afgesloten en u kunt een extra bestuurder aanwijzen. Reist u met kleine kinderen en bent u niet graag de weg kwijt? Dan kan uw auto met een kinderzitje en een navigatiesysteem worden uitgerust. Zo kunt u Funchal, zijn bezienswaardigheden en omgeving zorgeloos verkennen. In Funchal zijn het centrum, het casino en het Paleis van São Lourenço zeker een bezoek waard. U kunt er ook de kabelbaan nemen naar Monte, waar u een prachtige botanische tuin kunt vinden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties