airport generic 26
airport generic 32
Autoverhuur
Azores Pico Luchthaven
Azores Pico Luchthaven

Azores Pico Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroporto do Pico, 9950-011 Bandeiras

GDS-Code: PIX

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op Azoren Pico luchthaven

Vliegt u binnenkort naar Pico, een van de centrale eilanden van de Portugese Azoren? Als u op Azoren Pico luchthaven (PIX) landt, komt u dan een auto huren bij Sixt autoverhuur. Op onze vestiging op Azoren Pico luchthaven bieden wij u veel keuze uit zakelijke auto's en stationwagens. U mag uw voorkeur voor een merk en type van tevoren opgeven. Is de huurauto van uw voorkeur tijdelijk niet voorhanden, dan krijgt u van ons een auto uit dezelfde voertuigcategorie met een vergelijkbaar niveau van luxe. Extra opties zoals een dieselauto, een automaat of navigatie kunt u gemakkelijk online reserveren.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Onze vestiging en Azoren Pico luchthaven

Pico is een van de grotere eilanden van de centrale Azoren. Onze vestiging op Azoren Pico luchthaven is voor het ophalen van uw auto 24 uur per daggeopend. De dichtstbijzijnde stad is Bandeiras, die u eenvoudig kunt bereiken door vanaf de luchthaven in zuidelijke richting te rijden en vervolgens op de ER-1 rechtsaf te slaan. Een auto huren gaat u veel genot en voordeel opleveren, zeker als u alle bezienswaardigheden van Pico en de andere eilanden van de Azoren met eigen ogen wilt zien.

service city country

Ilha do Pico leren kennen met een huurauto

U kunt uw auto huren bij Sixt autoverhuur om een van de vele mooie stranden te bezoeken, waar u bovendien veel mogelijkheden voor watersport aantreft. Wilt u genieten van een adembenemend uitzicht, rijdt u dan eens vanuit Bandeiras naar de berg Monte Pico. Hier heeft u een schitterend uitzicht over vrijwel het hele eiland. Pico kent ook een aantal indrukwekkende grotten, bijvoorbeeld bij Montanheiros of bij Frei Matias Silveira. Houdt u van wijn, bezoekt u dan beslist de wijngaarden aan de westkust. Laat uw auto gerust een dagje staan als u een boottocht boekt om walvissen met eigen ogen te zien. Zien we u binnenkort op onze vestiging?

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 3 Beoordelingen

Tommy S.

Alles gut gelaufen. Es wurde allerdings bei der Abgabe peinlich genau überall hingeschaut. Mit Klemmbrett und Checkliste und letzter Tankrechnung😉. Das war auf den anderen Inseln auch so und lief jedesmal sehr nett ab.

 

(Translated by Google)

Everything went well. However, it was meticulously looked everywhere when it was handed in. With clipboard and checklist and last fuel bill😉. It was the same on the other islands and was always very nice.

Rui M.

(Translated by Google) Visiting Pico without a car means losing a lot.

 

(Original)

Visitar o Pico sem carro implica perder muito.