Porto Luchthaven

Porto Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Francisco Sá Carneiro Airport, 4470-558 Maia

GDS-Code: OPO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Porto Luchthaven

Wat maakt Porto Luchthaven autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging in de parkeergarage van de luchthaven.
 

Scherpe prijzen:

Jouw droomauto huur je al voor een betaalbaar prijsje.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende medewerkers staan 24/7 voor je klaar.

 

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Porto Luchthaven autoverhuur

Breng jij binnenkort een bezoekje aan Porto in Portugal en begint jouw reis op de luchthaven van Porto? Dan is Porto Luchthaven autoverhuur de ideale plek om jouw huurauto op te halen. Met ruime openingstijden staat onze SIXT vestiging altijd klaar om jouw aan een huurauto te helpen. Met beschikbare voertuigcategorieën, zoals sedan, SUV, compact, cabrio en luxe & sportmodellen is er bij SIXT altijd een huurauto die bij jou past. Jouw huurauto is niet compleet zonder boekbare extra’s zoals een kinderstoeltje, extra bestuurder of gps. Ontdek Porto op gemak en comfort met een huurauto van SIXT.

Porto Luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op Porto Luchthaven

Stap bij aankomst op de luchthaven (OPO) meteen onze vestiging binnen om jouw huurauto op te halen. Volg vanaf de luchthaven de borden naar onze gratis shuttle bus om onze vestiging te bereiken. Onze medewerkers zetten jouw huurauto voor je klaar zodat je meteen naar jouw vervolg bestemming kan rijden. Na de huurperiode kan je de huurauto parkeren op de parkeerplaats van de luchthaven. Vanaf hier kan je de shuttle terugnemen naar de vertrekhal. Wil je de huurauto buiten openingstijden terugbrengen? Parkeer de huurauto dan voor de poort van de vestiging en leg de sleutels in het sleutelkastje.

Ontdek Porto met jouw huurauto

In deze prachtige stad is er genoeg te zien en te doen. Daarom is een huurauto van SIXT de ideale manier om alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld de Jardins do Palácio de Cristal en geniet hier van het prachtige uitzicht over de rivier de Douro. Of neem een kijkje bij de Kathedraal van Porto. De stad ligt niet ver van het strand en is met jouw huurauto ook zeker goed te bereiken op warme dagen. Bezoek de populaire wijk Ribeira, hier vind je leuke terrasjes en vele smalle straatjes en met hoogteverschillen, en is deze wijk daarom zeker een bezoekje waardig.