airport generic 24
airport generic 29
Autoverhuur
Porto Luchthaven
Porto Luchthaven

Porto Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Francisco Sá Carneiro Airport, 4470-558 Maia

GDS-Code: OPO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 24:00

Vakanties:

06:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren bij Porto Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Porto Luchthaven doet u natuurlijk bij Sixt. Onze autoverhuur heeft meer dan 4.000 vestigingen over de hele wereld en bewijst daarmee wel een succesvolle partner te zijn op dit gebied. Bij het reserveren geeft u aan welke categorie uw voorkeur heeft. Bij deze vestiging kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stationwagen, een SUV, een busje, een sportwagen of een cabrio. Daarnaast is het mogelijk om de hele dag door uw auto in te leveren. Onze autoverhuur is niet alleen doordeweeks geopend, maar ook in het weekend en op feestdagen.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Niets zo eenvoudig als een auto huren

Vraagt u uzelf af hoe u dan een auto kunt huren bij Sixt? Dit kan op diverse manieren, zoals via de mail, telefonisch of door het formulier op de website in te vullen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de speciale app downloaden, zodat u op elk moment via uw smartphone een reservering kunt plaatsen. Porto ligt op 11 kilometer afstand ten zuidoosten van de luchthaven en is met een huurauto dus binnen enkele minuten te bereiken.

service city country

Geniet van het schitterende Portugal

Portugal heeft een uitstekend snelwegennet, waar Porto op aangesloten is. De stad ligt ver in het noorden van het land op meer dan 300 kilometer van Lissabon en staat vooral bekend om de historisch wijk Ribeira. Deze wijk met smalle steegjes heeft veel hoogteverschillen die soms met trappen en soms met zeer steile weggetjes worden overbrugd. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd om de stad haar oude grandeur terug te geven en dat is zeker gelukt. Wie voor strand, zee en zon gaat, zal niet teleurgesteld worden door de brede zandstranden in de buurt van de stad. Voor de liefhebbers van een rondrit in de mooie natuur is er in de omgeving voldoende te vinden, ook vlak over de grens in het nabije Spanje.

Diogo Pereira
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.5 / 878 Beoordelingen

Luis P.

Excellent service

 

(Translated by Google)

Excellent service

pierre g.

Navette entre l'aéroport et l'agence gratuite.

Service nickel.

Marcin H.

Absolutely prefect service. Thank you Cristiana!