Porto

Huur een auto in Porto met SIXT

Porto is de op een na grootste stad van Portugal. De stad ligt aan de rivier de Douro en heeft een kleurrijke, vrolijke sfeer – geheel op zijn Portugees. Huur een auto in Porto om te kunnen genieten van al het moois wat de stad en omgeving te bieden hebben. Je vindt ons op meerdere locaties, waaronder bij Porto International Airport (OPO) en in het centrum van de stad. Als ’s werelds meest toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten staan wij hier voor je klaar met een prachtige auto die jij tijdens jouw trip kunt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een premium Sedan of sportauto.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Porto

Wij van SIXT bieden jou ook in Porto betaalbare luxe. Zo hebben we eerste klas auto’s die we voor een scherp prijsje meegeven. Met zo een groot assortiment is het aan jou de keuze wat voor een auto je wilt en hoe lang je hem in gebruik wilt nemen. In de lente of zomer is het heerlijk om voor een Cabrio te kiezen, terwijl je ’s winters waarschijnlijk liever voor een SUV gaat. We verhuren hem al aan je vanaf eendagshuur tot aan lange termijn verhuur. Kies er daarnaast voor om een navigatiesysteem bij te boeken, zodat je nooit meer de weg kwijt zult raken.
 

SIXT diensten in Porto

Handige tips bij bezoek aan Porto

One-way huur:

Het is mogelijk om binnen Portugal tegen een toeslag van one-way huur gebruik te maken, zodat je meerdere plekken van het land kunt ontdekken.
 
 

Dekkingspakketten:

Met smalle straatjes en drukke wegen is het verstandig om in Portugal een dekkingspakket van SIXT bij te boeken.
 

Autoverhuur onder 18 jaar:

De minimumleeftijd voor het huren van een auto verschilt per voertuig. De minimale leeftijd voor het huren van een auto is 19 jaar.
 

Wat te doen in Porto

Harry Potter fans opgelet, want de Livraria Lello, een boekwinkel in Porto, is een van de plekken waar J.K. Rowling haar boeken op heeft gebaseerd. De rode trap hier is bekend en wie weet komt die je zelfs bekend voor. Daarnaast is de Luís brug die de Douro rivier oversteekt ook een must visit. De beste belevenis van de brug krijg je door hier zelf met de auto overheen te rijden.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties