airport generic 24
airport generic 6
Autoverhuur

Faro Luchthaven

Faro Luchthaven

Faro Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroporto Faro, 8006-901 Faro


Telefoon: +351-255-788199

GDS-Code: FAO

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 24:00

Vakanties:

06:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Faro Luchthaven (FAO) draagt bij aan een geslaagde vakantie

Vooraf een auto huren bij Sixt is eenvoudig en tijdbesparend: uw vakantie in de Algarve begint direct! In Faro staat er een compleet wagenpark voor u klaar in diverse categorieën, van gezinsauto tot cabrio en van busje tot SUV. U kunt kiezen uit verschillende merken, zoals Renault, Nissan of BMW. Zaken als bescherming tegen schade, een extra bestuurder of een kinderzitje zijn als extra te boeken bij uw autoverhuur.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Goedkoop een auto huren op Faro Luchthaven doet u alvast thuis

Een huurauto in uw favoriete categorie regelt u tevoren. Via de website of de speciale app op smartphone of tablet maakt u een keuze. Eenmaal aangekomen gaat u in de aankomsthal naar de balie van Sixt en in de kortste tijd bent u op weg. U kunt de auto elk moment bij de autoverhuur ophalen en weer inleveren. Het vliegveld ligt vier kilometer ten westen van de stad Faro. Dit is een mooie oude stad met Middeleeuwse stadsmuren, een kathedraal en een maritiem museum. Natuurlijk zijn hier ook allerlei hotels, terrassen en winkels te vinden.

service city country

Eerst een auto huren op Faro luchthaven en dan de Algarve verkennen

In 45 minuten bent u met de auto in de bekendste badplaats van de Algarve, Albufeira. Hier kunt u naar het strand en gezellig uitgaan. Een wandeling in de oude stad is erg sfeervol vanwege de mooie Moorse gebouwen en de straatartiesten. Andere badplaatsen zijn bijvoorbeeld Portimão en het gezellige Monte Gordo met brede zandstranden. Door goedkoop een auto te huren op Faro Luchthaven rijdt u ook in twee uur naar het Spaanse Sevilla, een waar openluchtmuseum met parken, paleizen en kerken in overvloed. Een afwisselende vakantie dus!