airport generic 3
Azores Flores Luchthaven

Azores Flores Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroporto das Flores, 9970-320 Santa Cruz das Flores

GDS-Code: FLW

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 19:00

Vakanties:

08:00 - 19:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Azores Flores Luchthaven

Op Azoren Flores Luchthaven goedkoop een auto huren

Gaat u binnenkort naar de Azoren en wilt u een auto huren, kijk dan eerst bij Sixt autoverhuur. Ook op Azoren Flores Luchthaven (FLW) kunt u een comfortabele auto huren die u garandeert dat uw vervoer ter plaatse optimaal zal zijn. Misschien bent u op zoek naar een busje of juist naar een sportauto. Autoverhuur Sixt kan geen specifieke auto garanderen, maar wel een model in de voertuigcategorie die u wenst. Natuurlijk zijn er ook aansprekende merken te krijgen, zoals Audi of BMW. Een auto huren op Azoren Flores Luchthaven hebben wij wel erg eenvoudig gemaakt voor u. Ons team staat klaar om u hier van dienst te zijn en is telefonisch bereikbaar voor vragen. Op het eiland zijn de wegen goed berijdbaar. Welkom op de Azoren!

airport generic 3
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Azoren Flores Luchthaven, klein maar fijn

Azoren Flores Luchthaven is erg klein, net zoals het eiland. Met het huren van een auto bent u verzekerd van comfortabel vervoer. Santa Cruz Das Flores ligt slechts op een paar minuten van het vliegveld en uw hotel wacht dus al op u. Met een huurauto en de service die wij u bieden, is vervoer tijdens uw verblijf geregeld en bent u niet afhankelijk van openbaar vervoer of andere opties. Op deze manier kunt u kiezen om in uw tempo en op uw eigen manierte genieten van uw tochtjes.

service city country

Santa Cruz das Flores, een prachtig uitzicht

Met uw huurauto kunt u op uw gemak het eiland ontdekken en genieten van zowel het strand en de zee als het ruige binnenland. Het eiland Flores ligt het meest westelijk van de Azoren-archipel en is relatief dunbevolkt. Uit de tijd van de kolonisatie dateren nog de oude uitkijkposten die de kolonisten moesten waarschuwen voor naderende vijanden. Vandaag de dag is het uitzicht over de stad, het vliegveld en de zee adembenemend.