airport generic 27
Azores Terceira Luchthaven

Azores Terceira Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroporto Lajes, 9760-251 Praia de Vitória

GDS-Code: TER

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Azores Terceira Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Azoren Terceira luchthaven

Als u binnenkort afreist naar de Azoren en op Azoren Terceira luchthaven (TER) landt, kunt u bij Sixt autoverhuur met veel voordeel uw auto huren. Wij bieden u op onze vestiging aan de luchthaven de keuze uit zeer goed onderhouden stationwagens en zakelijke auto's. U mag uw voorkeur voor een bepaald merk of type opgeven, maar het kan voorkomen dat deze tijdelijk niet beschikbaar is. In dat geval krijgt u zeker een auto uit dezelfde categorie met een vergelijkbaar niveau van luxe. Bij uw aanvraag kunt u ook extra opties opgeven, zoals navigatie, een dieseluitvoering of een kinderzitje.

airport generic 27
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Onze vestiging op Azoren Terceira luchthaven

Onze vestiging op Azoren Terceira luchthaven is dagelijks van 07.00 tot 21.00 uur geopend. De luchthaven en onze vestiging bevinden zich ten noorden van de stad Praia de Vitoria. Om het stadscentrum te bereiken volgt u eenvoudig de doorgaande weg EN1-1A en een viertal kilometers verderop komt u vanzelf in het centrum. Een auto huren op de Azoren is zeker aan te bevelen als u in alle rust naar alle plekken die u wilt bezoeken wilt kunnen rijden op de momenten die u het beste passen.

service city country

Praia de Vitoria en de omgeving verkennen met een huurauto

U verblijft in de tweede grootste stad van het eiland Terceira. Een auto huren is hier bijna onontbeerlijk als u wilt genieten van de sfeer en de natuur van de Azoren. Voor een prachtige dag aan het strand bezoekt u het beste de dichtbij gelegen stranden Prainha of Praia Grande. Op dit laatste strand kunt u een boottocht boeken om walvissen te bekijken. Mooie 16e eeuwse architectuur kunt u bewonderen in de hoofdstad Angra do Heroísmo. Het stadsgezicht is beschermd en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Natuurliefhebbers kunnen in de uitgedoofde vulkaan Algar do Carvão afdalen en het mooie ondergrondse meer bewonderen. Wij heten u van harte welkom op de vestiging van Sixt autoverhuur.