airport generic 20
Azores Faial Luchthaven

Azores Faial Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroporto da Horta, 9900-321 Castelo Branco

GDS-Code: HOR

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Azores Faial Luchthaven

Een auto huren op Azoren Faial Luchthaven

De Azoren zijn een prachtig deel van Portugal en ook op Azoren Faial Luchthaven kunt u goedkoop een auto huren bij autoverhuur Sixt. Azoren Faial Luchthaven (HOR) is de kleinste luchthaven op de eilandengroep, maar de service die ons team u zal geven is net zo goed als in de grotere plaatsen. Een auto huren gaat eenvoudig en snel en u kunt verzekerd zijn van de voertuigcategorie die u kiest. Een specifieke huurauto aanvragen is helaas niet mogelijk, maar natuurlijk kunt u bij Sixt wel kiezen voor uw favoriete categorie. Misschien wilt u in een sportauto het eiland verkennen of rijdt u liever in een automaat. De wegen zijn goed berijdbaar en de borden uitstekend leesbaar.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Azoren Faial Luchthaven, autoverhuur op niveau

Horta, de dichtstbijzijnde stad ligt op ongeveer 10 kilometer van Azoren Faial Luchthaven. Uw huurauto brengt u snel en comfortabel op alle locaties op het eiland. Een auto huren is de meest comfortabele manier om van uw verblijf op de Azoren te genieten. U heeft de vrijheid en de onafhankelijkheidom de reistijden en uw eigen tempo te bepalen. Met navigatie in de auto vindt u ook overal eenvoudig de weg. Op die manier is het een genoegen om lekker over het eiland te toeren en te genieten van de schitterende omgeving.

service city country

Horta, een dorp met een Vlaams tintje

Als u op Faial rondrijdt in uw luxe auto is het wellicht een bijzonder idee dat de eerste kolonisten op dit eiland Vlaamse boeren waren. Vandaag de dag moet u zeker de jachthaven bezoeken. Het is traditie dat schippers die de haven aandoen, bijdragen aan de muurschildering. Bandeiras is een klein dorpje op het eiland dat schilderachtig is gelegen. Als u Bandeiras heeft bereikt, zijn het strand en de zee niet ver meer. Geniet van het heerlijke uitzicht op deze plaats en ontspan!

Eugenia Deus
( Station Manager )