airport generic 26
Azores Sao Jorge Luchthaven

Azores Sao Jorge Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroporto de São Jorge, 9800-308 Velas de São Jorge

GDS-Code: SJZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 19:00

Vakanties:

08:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Azores Sao Jorge Luchthaven

Beschikbare autogroepen op Azores Sao Jorge Luchthaven

* De prijzen zijn berekend op 30.11.2022 voor een 7-daagse-prepaid huur op Azoren Sao Jorge Luchthaven vanaf 30.12.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Een huurauto op Azoren Sao Jorge Luchthaven

Wilt u goedkoop een auto huren Op Azoren Sao Jorge Luchthaven (SJZ)? Kijk bij bij Sixt welke mogelijkheden er zijn. Op de mooie Azoren wilt u zeker in alle vrijheid kunnen rondkijken en een auto huren is dan zeker een goede optie. U maakt een afspraak en dan staat de huurauto voor u klaar op het afhaaltijdstip na uw landing op Azoren Sao Jorge Luchthaven. Autoverhuur is een kwestie van een keuze maken wat u het prettigst vindt om in te rijden. Misschien gaat u voor een automaat of een sport auto. Bij Sixt kunt u natuurlijk ook kiezen uit BMW of Audi. Let er wel op dat wij u nooit een specifiek model kunnen aanbieden. Wel kunnen wij een zekere voertuigcategorie garanderen op Azoren Sao Jorge Luchthaven.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur op Azoren Jorge Luchthaven, eenvoudig een betrouwbaar

Een auto huren op Sao Jorge luchthaven betekent dat u slechts enkele minuten hoeft te rijden naar het plaatsje Velas. De afstand vanaf het vliegveld is slechts 6 kilometer over goede wegen. Indien u een auto kiest met navigatie zal het u geen moeite kosten om u hotel op de snelst mogelijke manier te bereiken. Kies voor de vrijheid van het huren van een auto en geniet op die manier het meest van uw bezoek aan de Azoren.

service city country

Een auto huren om de Azoren te bewonderen

Natuurlijk staan de Azoren bekend om het het prachtige weer, de mooie stranden en de prachtige zee. Met een gehuurde auto kunt u die op uw eigen tempo verkennen en ontspannen genieten van uw reis naar dit Portugese gebied. Velas heeft ook bezienswaardigheden die u niet mag missen. Het stadje is een van de oudste nederzettingen op de Azoren en dateert van 1460. Het oude centrum toont nog prachtige overblijfselen van de tijd dat de Portugezen het eerst voet zetten op het eiland. Vergeet het oude kerkje van de stad beslist niet te bezoeken.