Lisbon Luchthaven Shuttle

Lisbon Luchthaven Shuttle AUTOVERHUUR

adres

Av. Severiano Falcão Lote 2, 2685-378 Prior Velho

GDS-Code: LIS

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 19:00

Vakanties:

09:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Lisbon Luchthaven Shuttle

Waarom de Lissabon Luchthaven Shuttle autoverhuur gebruiken?

Eenvoudig binnenstappen bij SIXT:

Wij liggen op wandelafstand van de luchthaven.

Vind je droomhuurauto:

In ons uitgebreid aanbod vind je dé auto die je zoekt.

Voertuigen van hoogstaande kwaliteit:

De auto’s zijn ongeveer drie maanden oud.

Flexibele terugbrengmogelijkheden:

Je kunt je huurauto 24u op 24u terugbrengen.

Lissabon Luchthaven Shuttle auto huren

Na aankomst op de luchthaven van Lissabon (LIS) de stad met een wondermooie auto verkennen? Het kan met de SIXT Lissabon Luchthaven Shuttle auto huren optie. Wens je een compact om met je partner de smalle straten te doorkruisen of een personenbus om met je familie naar het kasteel van Sint-Joris te rijden? Bij SIXT vind je het. Je verkrijgt bij ons auto’s uit categorieën zoals luxe & sportmodellen, SUV, compact, sedan, bestelbusje, cabrio, economy en personenbusje. Maak je auto compleet door het toevoegen van extra’s zoals een ‘extra bestuurder optie, een navigatiesysteem of kinderstoelen.

Lissabon Luchthaven Shuttle auto huren

SIXT vestiging in de Lissabon Luchthaven

Geland op LIS? Verlaat de luchthaven dan aan de kant van het TRYP Lisboa Aeroporto hotel. Sta je met je rug naar de luchthaven? Ga naar links de R.C. op. Loop op die weg voor 15 minuten totdat je aan de Gasolineiras halte komt. Daar gaat de R.C over in de R.D. Volg die weg in dezelfde richting voor ongeveer 10 minuten. Als je op de Estrada da Circunvalação terechtkomt, neem je die straat. Ga dan de eerste straat links, de Av. Severiano Falcão op, en je bent bij onze autoverhuur. Het inleveren van je auto gaat nog sneller. Parkeer je auto op onze parking en geef je sleutels af aan onze balie.

Wat te bezoeken in Lissabon?

Heb je je auto gehuurd met de Lissabon Luchthaven Shuttle auto huren mogelijkheid? Rij er dan eens mee naar de Torre de Belém dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Dankzij de manuelino-stijl en de ceremoniële elementen ziet die toren er grandioos uit. Bezoek ook het Hiëronymietenklooster want daar word je nog meer overdonderd door de prachtige architectuur. Wil je proeven van de traditionele gerechten? Dan ben je bij het Mercado da Ribeira ongetwijfeld aan juiste adres dankzij de lekkere restaurantjes en bars. Je dag afsluiten moet in de hippe straatjes van Bairro Alto en Docas.