airport generic 19
Rabat-Salé Luchthaven

Rabat-Salé Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rabat Sale Airport, 11025 Rabat (Morocco)

GDS-Code: RBA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rabat-Salé Luchthaven

Een auto huren Rabat Sale Luchthaven

Ga terug in de tijd en ontdek een mooi gedeelte van Marokko dat ooit onderdeel uitmaakte van het Romeinse rijk! Rabat is de hoofdstad van Marokko en de cultuur- en geschiedenisliefhebber kan zijn hart ophalen aan de historische monumenten, exotische tuinen en interessante musea. Huur een auto bij onze autoverhuur Rabat Sale Luchthaven en ga erop uit in het oosten van Marokko. Vanuit Rabat reist u met uw huurauto naar alle plaatsen van betekenis zoals Tangier, Casablanca en Marrakesh!

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country

Goedkoop een auto huren bij Sixt

Een auto huren Rabat Sale Luchthaven is snel en goedkoop. Welke activiteiten u ook wilt ondernemen, bij onze goedkope autoverhuur zit u altijd goed. Wilt u zo voordelig mogelijk door Marokko reizen? Dan huurt u één van onze budgetmodellen zoals een Citroen C1 of een Kia Picanto. Wilt u de woestijn trotseren met een robuuste SUV? Dan hebben wij onder andere een BMW X3 of een Volvo XC60 in de aanbieding. Voor groepen die met meer dan vijf personen willen reizen, hebben wij voordelige personenbusjes te huur zoals een Volkswagen T5 of een Ford Transit.

car country

Service en gemak bij Sixt autoverhuur Rabat Sale Luchthaven

Een auto huren Rabat Sale Luchthaven bij Sixt betekent dat u profiteert van veel service en gemak. U kunt uw huurauto 24 uur per dag ophalen en inleveren en u kiest zelf van welke voordelige voorwaarden u gebruik wilt maken zoals een aanvullende verzekering, onbeperkte kilometers en het bijschrijven van een extra bestuurder. Ten slotte kunt u tegen voordelige tarieven extra's zoals een babyzitje of navigatiesysteem huren.