agadir city content
Agadir

Auto huren Agadir – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Agadir ligt aan de westkust van Marokko en kan uitstekend verkend worden met een auto van autoverhuur Sixt. De havenstad met haar prachtige haven is tevens de grootste badplaats van het land. Agadir is een bezoek meer dan waard. De stad ligt ten zuiden van het prachtige Atlasgebergte en is met name populair door de moderne bouw met veel ruimte. De stranden zijn langgerekt, met een overvloed aan amusement. Ook wordt er veel watersport bedreven. Agadir is een imposante stad met veel brede lanen en aangelegde tuinen. De route over het klif die loopt langs de Kasbah uit de zestiende eeuw biedt een prachtig uitzicht over de oceaan. Het Anti-Atlas gebied met haar kleurige valleien is met autoverhuur in Agadir intens te beleven.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Agadir

In Agadir is het eventueel ook mogelijk om met openbaar vervoer of per taxi te reizen. Maar als u bij een goedkope autoverhuur zoals Sixt een auto huurt, heeft u veel meer flexibiliteit en vrijheid om de stad in uw eigen tempo en met uw eigen route te verkennen. Het wachten op een bus die niet komt, of het zitten in een volle trein zonder airconditioning is met het een auto huren in Agadir voorgoed verleden tijd. Het reiscomfort wordt enorm verhoogd als er bij aankomst in Agadir een auto voor u en uw gezelschap klaar staat. Bovendien gebruiken wij alleen nieuwe auto's van niet meer dan een half jaar oud. Ontdek hoe comfortabel reizen met een huurauto is, en overweeg een auto huren bij uw bezoek aan Agadir.

agadir city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur Agadir

U vindt ons in Agadir op een handige locatie, op het vliegveld van de stad (AGA). Het kantoor voor autoverhuur is dagelijks geopend van 8-23u, ook in het weekend en op feestdagen. U kunt hier terecht voor het boeken van uw huurauto. Wilt u graag dat de auto bij aankomst al voor u klaar staat, dan kunt u vooraf telefonisch of online een auto huren. In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij goed uit de bus. Sluit u bij ons een huurovereenkomst, dan is hierbij een all-risk verzekering inbegrepen. Het bijboeken van een navigatiesysteem, extra bestuurder of kinderzitje is optioneel ook mogelijk.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties