Casablanca

Casablanca auto huren

In Casablanca is een auto huren zo geregeld. Vanwege de handig gelegen vestigingen is er altijd een SIXT autoverhuur in de buurt. Je huurt een auto direct bij aankomst op het vliegveld, bij centraal gelegen stations of in het hart van de stad. Met een sedan manoeuvreer je soepel door de straatjes en het verkeer van Casablanca. Voor groepen hebben we busjes waarmee je gezellig samen in een voertuig op pad gaat. Ervaar eersteklas voertuigen en service voor economy prijzen. Onze klantenservice is bovendien 24/7 bereikbaar. Onze vriendelijke, Engelssprekende medewerkers helpen je graag verder met al je vragen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Casablanca

Huur een auto in Casablanca bij SIXT en haal meer uit je trip. We hebben onder andere sedans, SUV’s en personenbusjes voor je klaar staan in onze vloot. Onze voertuigen van topmerken zijn gemiddeld slechts 3 maanden oud voor een luxe en comfortabele ervaring. Bovendien bepaal je zelf welke extra’s je boekt. Van kinderzitjes tot navigatie en van een extra bestuurder tot dekkingspakketten, bij SIXT hebben we het voor je. Bovendien geniet je van voordelige prijzen met wekelijks verhuur, weekendverhuur en meer huuropties.

 

SIXT diensten in Casablanca

Handige tips bij een bezoek aan Casablanca

Flexibele huuropties:

Betaal later of maak gebruik van onze Flexi Retourgarantie waarbij je een gedeeltelijke korting krijgt als je het voertuig eerder inlevert.

One-way huur in Casablanca:

One-way huur in Marokko is onder bepaalde voorwaarden en afhankelijk van het tarief toegestaan op aanvraag.

Autoverhuur onder 25 jaar in Casablanca:

De minimum leeftijd in Marokko om een auto te huren is 21 jaar en je moet voor minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Wat te doen in Casablanca?

Door in Casablanca een auto te huren rijd je snel en eenvoudig van de ene naar de andere hotspot in deze havenstad. Een beroemde locatie om te bezoeken is de Hassan II Moskee. Dit indrukwekkende bouwwerk is de grootste moskee van Marokko. Met je huurauto van SIXT rijd je daarna eenvoudig naar de Morocco Mall om uitgebreid te shoppen. Dit is tevens de grootste mall van Afrika.

Wat te doen in Casablanca in de winter?

In de winter maak je prachtige strandwandelingen langs de uitgestrekte kustlijn. De temperatuur is in deze tijd van het jaar zeer aangenaam voor fysieke activiteiten. Wandelen in de omgeving en de stad zijn dan ook zeer aan te raden. Als je een dagje op de piste wilt staan met je ski’s rijd je in je huurauto in ongeveer 3 uur naar Michlifen en Jbel Hebri.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties