airport generic 11
Quarzazate Luchthaven

Quarzazate Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ouarzazate, Souss-massa-draa, 45000 Ouarzazate

GDS-Code: OZZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Quarzazate Luchthaven

Auto huren Quarzazate Luchthaven (OZZ)

Een auto huren op Quarzazate Luchthaven in Marokko regelt u eenvoudig en voordelig via Sixt autoverhuur. Wij zijn wereldwijd te vinden en bieden u de mogelijkheid een auto te huren binnen de gewenste voertuigcategorie. De keuze voor een specifieke huurauto is bij ons niet mogelijk, maar wij zorgen er altijd voor dat u een auto huurt die valt binnen de gekozen voertuigcategorie, zoals een luxe auto, een sport auto, een gezinsauto of wellicht een busje.

airport generic 11
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Goedkoop auto huren Quarzazate Luchthaven

Bij Sixt autoverhuur huurt u altijd voordelig. U kunt eenvoudig vanuit Nederland al reserveren, bijvoorbeeld via onze mobiele app, via de website of uw reisbureau. Voor reserveringen of vragen over reserveringen kunt u ook altijd bellen naar ons callcenter. De autoverhuur bij Quarzazate Luchthaven is direct vanuit het vliegtuig te bezoeken, zodat u uw reis snel kunt vervolgen. Het vliegveld is een ideaal vertrekpunt wanneer u met uw huurauto de prachtige omgeving wilt gaan verkennen. Quarzazate heeft veel te bieden als het om bezienswaardigheden en activiteiten gaat. Bezoek Vallée du Dades in Quarzazate; een indrukwekkende groene oase in een ruig landschap. Ga naar de Kasbah de Telouet, een ruïne boven een mooi mozaïek, of laat de kinderen zich een dag een echte filmster voelen in Atlas Studios bij Quarzazate.

service city country1

Auto huren Quarzazate Luchthaven; vertrouwd bij Sixt

U huurt altijd voordelig en vertrouwd bij Sixt, ook in Quarzazate in Marokko. Niet alleen uw huurauto is voordelig, maar u kunt ook voordelig een navigatie, een kinderzitje of bijvoorbeeld een veilig babyzitje reserveren. Reserveer direct een betrouwbare auto bij onze autoverhuur bij Quarzazate Luchthaven, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een auto huren op de bestemming. Wij zijn u altijd graag van dienst.