fes city content
Fez Luchthaven

Fez Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Fez Int. Airport, 30000 Fes

GDS-Code: FEZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Fez Luchthaven

Beschikbare autogroepen op Fez Luchthaven

* De prijzen zijn berekend op 30.11.2022 voor een 7-daagse-prepaid huur op Fez Luchthaven vanaf 30.12.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Een auto huren bij Fez Luchthaven

Direct na aankomst in de derde stad van Marokko wilt u natuurlijk graag beschikken over goed vervoer. Autoverhuur Fez Luchthaven (FEZ) zorgt hiervoor. U wordt netjes te woord gestaan en deskundig begeleid. Een auto huren bij Fez luchthaven kunt u doen op elke dag van het jaar.

fes city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Ruime keuze bij autoverhuur Fez Luchthaven

Fez is een grote stad. Met een historie van meer dan duizend jaar valt hier veel te zien. Zodra u zich bij onze balie meldt, doen onze medewerkers er alles aan om u zo snel mogelijk het juiste comfort te verschaffen. Kiest u een kleine auto, grote huurauto of misschien een SUV? Bij onze goedkope autoverhuur heeft u alle keuze. Reserveren kunt u ook vooraf al doen. Onze website is hier helemaal op ingesteld. Ook telefonisch bereikt u ons heel gemakkelijk op 023-5698656. Boekt u liever op een reisbureau, dan is een auto huren bij Fez Luchthaven ook daar zo geregeld. Sixt biedt u bij de huurauto vele extra's. Voor de kinderen een baby zitje of kinderzitje en voor uzelf een radio en degelijk navigatie systeem. In uw luxe auto kunt u van uw vrijheid genieten, naar wens kiest u een automaat.

car country

Auto huren om Fez te ontdekken

Bij Sixt een auto huren in Fez kan zeker goedkoop. Bezoek met uw auto de overblijfselen van het Merinidisch paleis. U vindt hier indrukwekkende graftombes en geniet van het prachtige uitzicht over de wijk Fes el-Bali. Parkeert u uw auto in de stad, dan kan een wandeling door de oude stad van Fez niet uitblijven. Sinds 1980 staat hij op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Zeker ook de moeite waard is een bezoek aan het koninklijk paleis Fes el-Jedid. Om Fez en omgeving goed te ontdekken is een huurauto eigenlijk onmisbaar!