airport generic 15
Tanger Luchthaven

Tanger Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Tangier Int. Airport, 90032 Tangier

GDS-Code: TNG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tanger Luchthaven

Handig een auto huren op Tanger Airport

Bent u op reis naar Marokko en landt u in Tanger, dan zal een huurauto tot uw beschikking ongetwijfeld van pas komen. Zoals u van Sixt gewend bent, bieden we ook hier uitkomst. Meteen op Tanger Airport kunt u namelijk al bij ons terecht om een auto te huren. Aangezien het vliegveld niet al te groot is, zult u onze duidelijk aangegeven balie in de ontvangsthal niet over het hoofd zien. Van tevoren via het internet reserveren kan natuurlijk ook. U hoeft na aankomst dan alleen nog maar even bij ons aan te kloppen voor de sleutels.

airport generic 15
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Autoverhuur op Tanger Airport: u bent zo in de stad

Door een auto te huren rijdt u vervolgens in iets minder dan een half uur van Tanger Airport naar het centrum van de stad. Bezoekt u Tanger als toerist, dan kunt u zich nu al verheugen op een groot aantal historische bezienswaardigheden om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het oude paleis van de sultans van Marokko of aan de prachtig gedecoreerde moskeeën. Ook zakelijke reizigers bezoeken de stad regelmatig, aangezien het een belangrijke haven is in de handel tussen Europa en Afrika. Een huurauto om verschillende bedrijven te bezoeken komt in dat geval dus goed van pas.

sights city country2

Een auto huren om Marokko in te duiken

Met Sixt autoverhuur zijn uitstapjes buiten de stad natuurlijk ook goed mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld iets buiten de stad de Grotten van Hercules bekijken, welke vele duizenden jaren geleden al door mensen bewoond werden. Niet ver naar het oosten komt u vervolgens in het Rifgebergte. Deze ruwe natuurlijke omgeving is van oudsher het woongebied van het nomadische Berbervolk en zeker de moeite van het verkennen waard.

Beschikbare autogroepen op Tanger Luchthaven

* De prijzen zijn berekend op 16.06.2021 voor een 7-daagse-prepaid huur op Tanger Luchthaven vanaf 16.07.2021. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.3 / 127 Beoordelingen

Omaar K.

un très bon service , et des voitures en très bon état

je recommande fortement

Ramazan D.

Gayet başarılı ve güzel bir kiralama yeri.

Sizi tanidigim için mutluyum.

Tercihim her zaman siz olacaksınız.

Verdiğiniz ilgiden dolayı size minnettarım..

Mouagni o.

An excellent service and the best cars in town , i really recommend , you never let me down keep going wish you the best

 

Bugüne kadar rastladığım en güzel araba kiralama yeri burası olmalı.

Müşteri memnuniyeti ve dürüstlukleriyle her zaman bir adım önde olacağınıza inanıyorum.

Bundan sonra tercihim sizsiniz.