couple caravane desert summer
Nador

Auto huren Nador – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u voornemens om het Marokkaanse kustgebied te ontdekken vanuit Nador? Dan kunt u bij SIXT eenvoudig en voordelig een auto huren in Nador om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Met onze uitgebreide collectie aan premium voertuigen die gemiddeld niet ouder zijn dan 6 maanden gaat u veilig de weg op in Nador!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Nador bij Sixt

Bij Sixt autoverhuur is een auto huren snel, eenvoudig en geniet u van vele voordelen. Ten eerste rijdt u in een nieuwe en veilige auto zodat u in alle comfort rondrijdt in Marokko. Daarnaast is reserveren eenvoudig. U kunt uw auto telefonisch reserveren, maar via de mobiele app is het zelfs nog gemakkelijker. U kiest altijd een bepaalde voertuigcategorie en nooit een specifiek model. Zo garanderen wij dat het voertuig naar keuze altijd beschikbaar is op locatie. Onze autoverhuur biedt een groot aanbod aan premium huurauto's tegen aantrekkelijke tarieven.

couple caravane desert summer
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Autoverhuur in Nador met topservice

Naast een ruime keuze aan voertuigen kunt u vele extra's reserveren bij uw huurauto in Nador. Zo weet u zeker dat u onbezorgd en op uw eigen manier door Marokko reist. Reist u bijvoorbeeld met kleine kinderen? Dan kunt u vooraf een babyzitje reserveren. Daarnaast zijn vrijwel alle voertuigen voorzien van ingebouwde navigatie. Ook kunt u andere voorkeuren aangeven zoals een voertuig met automatische transmissie, een dieselauto of een extra bestuurder registreren. Op het moment dat u op onze locatie aankomt, staat uw auto klaar met alle gewenste extra's.

service city country

Ontdek Nador met Sixt autoverhuur

Met een huurauto in Nador heeft u alle vrijheid om dit deel van Marokko in uw eigen tempo te ontdekken. Komt u per vliegtuig aan in Nador? Bij de verhuurlocatie op het internationale vliegveld van Nador (NDR) kunt u uw reis direct per auto vervolgen. De luchthaven bevindt zich op ongeveer een half uur rijden van het centrum van Nador. Het centrum van Nador heeft een typisch Noord-Afrikaanse uitstraling waar u heerlijk doorheen kunt wandelen. Opvallend is de haven en de moderne constructie van het treinstation. Ongeveer 60 kilometer rijden vanaf het centrum vindt u Charrana Beach dat vrijwel alleen per auto te bereiken is. Het is een prachtig strand tussen de rotsbergen met een helderblauwe zee. Als u de tijd heeft, is het de moeite waard om de drieënhalf uur durende reis naar de stad Fez te ondernemen. U vindt hier volop cultuur en prachtige oude gebouwen in de medina die stamt uit het jaar 1200.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties