Casablanca Airport

Casablanca Airport AUTOVERHUUR

adres

Mohammed V Internat. Airport, 20000 Casablanca

GDS-Code: CMN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Casablanca Airport

Wat maakt SIXT Casablanca Airport zo speciaal?

Locatie bij de luchthaven:

In de aankomsthal van Casablanca Airport (CMN).

24/7 inleveren:

Lever je huurauto weer in zoals het jou het beste uitkomt.

Betaalbare luxe:

SIXT biedt je premium klasse modellen voor economy prijzen.

Goede service:

Met een kosteloze annulering bij later betalen blijf je flexibel.

Auto huren op Casablanca Airport

Een auto huren op Casablanca Airport doe je in een handomdraai met het snelle reserveren bij SIXT. Kies uit de ruime vloot van luxe modellen de perfecte huurauto voor jouw volgende trip. Rust hem verder uit met de bijboekbare extra’s, en je bent van alle gemakken voorzien. Een stevige SUV voorzie van je kinderzitjes voor de veiligheid van de kleinste passagiers, en met een GPS aan boord van je VAN komt het hele reisgezelschap plus bagage aan op plaats van bestemming. Voor een soepele reis van vlucht naar hotel en de vrijheid van mobiliteit kies je voor de premium autoverhuur van SIXT. 

Auto huren op Casablanca Airport

SIXT 's locatie op Casablanca Luchthaven

SIXT autoverhuur Mohammed V Internat. Airport vind je in de aankomsthal van terminal 2. Volg de borden naar Rental Car Agencies waar je ons vindt in de derde balie aan de linkerkant. Tegen een extra vergoeding kan je je huurauto ophalen buiten de reguliere openingstijden. Wanneer je je huurauto komt terugbrengen, parkeer deze dan in de rental car airport parking. Laat de sleutels en papieren achter in de sleutelbox, die je vind naast de ingang van de SIXT balie. GPS en kinderstoeltjes blijven in de auto.

Ontdek Casablanca met je huurauto

Door een auto te huren op Casablanca Airport ben je vrij om te reizen waar en wanneer je maar wilt. De stad zelf bruist met de traditionele markten, vol specerijen, fantastische restaurants en indrukwekkende architectuur als de Hassan II moskee. Populaire wijken zijn Qartier Habous, Oude Medina en strandbuurt La Corniche. Zwemmen doe je in Ain Diab, bewonder de watervallen in de Ourika-vallei en het bergdropje Setti Fatma, en kunst kijk je in Musee Abderrahman Slaoui Wil je meer van Marokko zien, dan rij je naar Essouira en Marrakesh of ga op verkenning langs de Atlantische Oceaan.