Tanger

Huur een auto in Tanger met SIXT

Ben jij op zoek naar een betaalbare huurauto van de beste kwaliteit? Dan zit je bij SIXT aan het juiste adres. Als wereldwijd bekende huurautoservice staan wij ook in Marokko altijd voor jouw klaar met Engelssprekend personeel. Je kunt jouw huurauto in Tanger op verschillende gunstig gelegen locaties ophalen, waaronder de luchthaven en het centrum van de stad. Welke huurauto je ook kiest, bij SIXT heb je altijd de garantie van de beste merken en de laagste prijzen. Ben jij er klaar voor om Tanger te verkennen in jouw eigen Cabrio of Premium Sedan?
 

ALLE SIXT LOCATIES

Beschikbare autogroepen op Tanger

* De prijzen zijn berekend op 30.11.2022 voor een 7-daagse-prepaid huur op Tanger Luchthaven vanaf 30.12.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

SIXT diensten in Tanger

Huur een auto in Tanger met SIXT om het meeste uit jouw trip te halen. Met een huurauto heb je de vrijheid om niet alleen de stad, maar ook andere delen van het land te verkennen. Ook de kinderen kunnen mee op stap wanneer je een huurauto bij SIXT huurt. Je kunt namelijk een baby- of kinderstoeltje bijboeken en deze plaatsen in bijvoorbeeld jouw SUV of Economy model. Je huurt deze al vanaf eendagshuur, tot aan lange termijn verhuur.

SIXT diensten in Tanger

Handige tips bij bezoek aan Tanger

One-way huur:

one-way huur zijn bij locaties van SIXT in Marokko toegestaan onder bepaalde voorwaarden. Internationale one-way huur is niet toegestaan.

Dekkingspakketten:

je gaat pas echt met een gerust hart de weg op wanneer je een dekkingspakket van SIXT bijboekt.

Autoverhuur onder 25 jaar in Tanger:

de minimumleeftijd voor het huren van een auto in Tanger is 21 jaar als zowel de huurder als de bestuurder minimaal twee jaar in het bezit van een rijbewijs zijn.

Wat te doen in Tanger

Tanger is een absoluut interessante stad. Zo zijn er verschillende musea te verkennen, zoals het Oudheidkundig Museum en het Museum voor Marokkaanse Kunst. Bezoek in Tanger zelf ook Medina van Tanger, een oude wijk met invloeden van het kleurrijke Noord-Afrikaanse leven. Pak de auto ook eens naar Cap Spartel waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee samenkomen.

Wat te doen in Tanger in de winter

’s Winters kan het aardig regenen in Tanger dus vergeet je paraplu niet mee te nemen. Toch zullen we je, ook in de winter, aanraden om een wandeling te maken over de lokale stranden Plage Municipale en Plage de Tanger. Verlaat de stad om bezoek te brengen aan het bijzondere paleis van de oude koning Mohammed VI.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties