tangier city content
Tanger

Auto huren in Tanger: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De goedkope autoverhuur van Sixt biedt niet alleen een uitgebreide service in Nederland, maar ook in tal van andere landen over de hele wereld. Wanneer u naar Marokko reist, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij onze autoverhuur in Tanger. In deze prachtige plaats kunt u bij twee locaties van onze autoverhuur terecht. U kunt uw huurauto ophalen en retourneren bij de vestiging op Tanger International Airport (MA) of bij onze vestiging aan de Rue Al Jabha Al Watania in Tanger. Uiteraard kunt u een auto huren in Tanger die bij u past. Zo bieden wij u onder meer auto's die op benzine of diesel rijden, sportauto's, gezinsauto's en luxe auto's.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren om Tanger te gaan bewonderen

Een auto huren in een indrukwekkende plaats als Tanger, Marokko, is absoluut aan te raden wanneer u niets van de stad wilt missen. Tanger heeft u namelijk ontzettend veel te bieden. In de omgeving van onze autoverhuur in Tanger vindt u diverse interessante musea, zoals het Oudheidkundig Museum, het Museum voor Marokkaanse Kunst en het Museum voor Amerikaanse Betrekkingen. Natuurlijk zijn er ook diverse andere uitjes te maken in de omgeving van de autoverhuur in Tanger. U kunt een bezoek brengen aan de Hercules Grot, aan de prachtige haven van de plaats of aan de vuurtoren. Met uw huurauto rijdt u ook met alle gemak naar Cap Spartel, een prachtige baai en kaap net buiten de stad.

tangier city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Reserveren bij onze goedkope autoverhuur

Een auto huren in Tanger is snel geregeld bij onze verhuur. U kunt alles al vanuit Nederland regelen, zodat u in Marokko niets meer hoeft te doen dan uw auto ophalen om uw reis te beginnen. Uiteraard kunt u diverse zaken bij reserveren, zoals kinder- en babyzitjes, of een navigatiesysteem. De verzekering is goed geregeld, ook wanneer er een extra bestuurder is. Kortom, u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken. U reserveert eenvoudig via onze mobiele app, via de website, ons callcenter of uw eigen reisorganisatie. Heeft u nog vragen of wenst u persoonlijk advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties