marrakesh city content
Marrakesh Luchthaven

Marrakesh Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Marrakech Menara Airport, 40160 Marrakech

GDS-Code: RAK

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Marrakesh Luchthaven

Tegen uitstekende voorwaarden een auto huren op Marrakech Airport (RAK)

U kunt bij Sixt op Marrakech Airport een aantrekkelijke auto huren voor een betaalbare prijs. Wij hebben een uitgebreid wagenpark tot onze beschikking waaruit wij, samen met u, een auto selecteren die geschikt is voor het doel van uw bezoek aan Marokko. Het adres van onze autoverhuur op de luchthaven is: Menara Airport 40160 Marrakech waar wij van maandag tot en met zondag geopend zijn van 08:00 tot en met 23:00 uur. Voor het inleveren van uw auto kunt u op deze locatie 24 uur per dag terecht.

marrakesh city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Goedkoop een auto huren bij Sixt autoverhuur

Wanneer u voor een zo gunstig mogelijk tarief over een zo goed mogelijke huurauto wilt beschikken, dan bent u bij ons op Marrakech airport helemaal aan het juiste adres. Onze prijzen zijn verrassend scherp en wij geven u uitsluitend een eersteklas auto mee waaraan u veel plezier zult beleven tijdens een door u vast te stellen periode. U kunt bij ons een auto meekrijgen uit verschillende prijsklassen, waarbij een uitmuntende kwaliteit te allen tijde voorop staat. Zolang u maar over een geldig rijbewijs en een paspoort beschikt, krijgt u de huurauto van uw keuze direct mee.

traffic city country

Altijd een degelijke auto huren op de luchthaven van Marrakech

Op Marrakech Airport kunt u op ieder moment een in zeer goede staat verkerende auto huren. Wij laten u pas vertrekken wanneer wij er zelf volledig van overtuigd zijn dat wij u in een veilige en comfortabele auto laten wegrijden naar uw vakantiebestemming of uw zakelijke afspraak in een fraaie familieauto of een luxe businesswagen. De hoogwaardige kwaliteit van onze auto's garandeert u absoluut een onbekommerd verblijf waarbij u profiteert van onze duidelijke tariefstelling en een overzichtelijk huurcontract.