airport generic 3
Turku Luchthaven

Turku Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentoasemantie 150, 20360 Turku

GDS-Code: TKU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Turku Luchthaven

Goedkoop auto huren bij Pori Luchthaven

Heeft u binnenkort een reis gepland staan naar Finland en landt uw vliegtuig op Turku Luchthaven? Dan is Sixt autoverhuur het aangewezen adres voor u. Wij leveren 24 uur service, waardoor u de auto op ieder moment op kunt halen of in kunt leveren. Wanneer u niet bekend bent in de omgeving, is een navigatie wel handig. In sommige auto's zit dit standaard ingebouwd, bij andere modellen kunt u voor de optie kiezen. Reist u met kinderen? Ook een kinderzitje behoort tot de mogelijkheden.

airport generic 3
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Makkelijk en goedkoop een auto huren bij Turku Luchthaven

Een auto huren is bij Sixt niet alleen goedkoop, het is ook nog eens heel eenvoudig. Zo kan u de auto bijvoorbeeld reserveren via de mobiele app, via e-mail of door even te bellen. Natuurlijk wil uw reisorganisatie u hier ook graag bij helpen. De Finse wegen zijn goed ontwikkeld en daardoor zal het rijden hier geen probleem zijn. Onze medewerkers ter plaatse kunnen u inlichten over eventueel afwijkende regels in het wegverkeer.

girls friends car

Met een huurauto Turku ontdekken

Turku is niet de meest bekende reisbestemming, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze stad niet de moeite waard is. De stad is gelegen aan de Oostzee, de rivier de Aura mondt hier uit. De stad bestaat al ruim 750 jaar en daardoor zijn er prachtige gebouwen uit verschillende eeuwen te vinden. Breng een bezoekje aan de 13e-eeuwse kathedraal, de Dom van Turku, of neem een kijkje in het middeleeuwse Kasteel van Turku dat na een brand weer volledig herbouwd is. Ook kunt u genieten van de prachtige natuur rondom de stad. Met een huurauto zijn al deze locaties ineens binnen handbereik. Zo bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u precies reizen op de tijden die u het beste uitkomen. Wij ontmoeten u graag bij Turku luchthaven!