airport generic 23
Jyvaeskylae Luchthaven

Jyvaeskylae Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentoasemantie, 41160 Tikkakoski

GDS-Code: JYV

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 22:00

Vakanties:

06:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Jyvaeskylae Luchthaven

EEN AUTO HUREN OP Jyvaeskylae Airport

Sixt autoverhuur helpt u prettig op weg vanaf de Jyvaeskylae luchthaven. Wij zijn een voordelige en betrouwbare autoverhuur service met jarenlange ervaring. Een auto ophalen bij Jyvaeskylae betekent dat u dag en nacht terecht kan bij onze speciale 24-uursservice. In de rij staan is er niet meer bij, u kunt online een afspraak maken voor een ophaal - of afhaalmoment en uw huurauto zal op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaan. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

airport generic 23
Bekijk meer Bekijk minder
car window rain road

Gemakkelijk een huurauto uitkiezen en boeken

Een auto huren bij Jyvaeskylae Luchthaven kan op verschillende manieren. U kunt online, telefonisch of via uw reisbureau reserveren. Daarnaast hebben we een handige app om in een paar stappen op uw tablet of mobiele telefoon een auto te huren. Goedkoop een auto huren bij Jyvaeskylae Luchthaven kost u dus weinig tijd. Op JVY heeft u de keuze uit auto's en stationwagens, SUV's, busjes, sportauto's, luxe auto's en cabrio's. Tevens beschikken wij over babyzitjes en winterbanden. De Sixt locatie ligt op steenworp afstand van de luchthaven. Jivaeskylae luchthaven ligt ongeveer 21 kilometer ten noorden van Jyvaeskylae.

couple beer bar

Waarom een auto huren bij Sixt?

Wanneer u een auto huurt, kunt u flexibel rondreizen. U kunt starten in Jyvaeskylae, waar u het Alvar Aalto Museum , goede restaurants en vele wintersportmogelijkheden vindt. Een bekende winkelstraat is de Kauppakatustraat. Na een bezoek aan de stad kunt u met de auto ideaal het merengebied verkennen. Sixt helpt u graag met een aangename reis door uitgestrekt Finland. Wij helpen iedere klant aan een passende auto, die nooit ouder is dan een half jaar. Daarnaast hanteren we vriendelijke prijzen en een uitstekende service. Wij ontzorgen u waar het om autoverhuur gaat.