airport generic 5
Autoverhuur
Kemi-Tornio Luchthaven
information
Kaart

Kemi-Tornio Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Lentokentäntie 75, 94500 Lautiosaari

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 21:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 5

EEN AUTO HUREN OP Kemi-Tornio Airport

Overal ter wereld kunt u bij Sixt autoverhuur terecht om een auto te huren, zelfs in het hoge noorden van Finland. Ideaal als u het karakteristieke en kleurrijke Lapland wilt ontdekken. Op Kemi Tornio Luchthaven staan solide huurauto's voor u klaar, zodat u na aankomst op het vliegveld meteen op pad kunt. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een auto huren bij Kemi Tornio Luchthaven.

Meer
car trip winter
Een robuuste SUV of een ruime stationwagen

Bij Sixt autoverhuur kunt u uitstekend terecht om goedkoop een auto te huren op Kemi Tornio Luchthaven. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan auto's, variërend van een robuuste SUV tot aan een ruime stationwagen die alle ruimte biedt aan uw gezin en aan de bagage. Desgewenst bieden we extra opties zoals een kinderzitje, navigatie of als u wilt, kunt u een automaat huren. De openingstijden van onze autoverhuur op Kemi Tornio Luchthaven zijn ruim, maar mocht het toch nodig zijn, dan kunt u de auto ook buiten de openingstijden ophalen of terugbrengen. Zo is de locatie van Sixt op de Kemi Tornio Luchthaven het ideale startpunt van uw reis door dit deel van Lapland.

car window rain road
Maak een uitstapje naar Noorwegen

Omdat er in deze regio bijna geen openbaar vervoer is, is een huurauto het aangewezen vervoermiddel om dit prachtige natuurrijke gebied te verkennen. De Kemi Tormio Luchthaven ligt tegen het karakteristieke dorp Lautiosaari. Door de centrale ligging is dit een ideale uitvalsbasis om de verderop gelegen steden Kemi en Tornio te bezoeken. Bovendien ligt Lautiosaari aan de rivier de Kemijoki, de langste rivier van Finland die uitmondt in de Botnische Golf. Ten slotte maakt u gemakkelijk een uitstapje naar het Noorse deel van Lapland, want Lautiosaari ligt vlak bij de grens met Noorwegen.