airport generic 16
Tampere Luchthaven

Tampere Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminaali 1, 33960 Pirkkala

GDS-Code: TMP

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tampere Luchthaven

Goedkoop auto huren bij Tampere Luchthaven

Een auto huren bij Tampere Luchthaven in Pirkkala kan snel en gemakkelijk bij de autoverhuur van Sixt. U heeft de keuze uit een breed assortiment huurauto’s: natuurlijk auto’s en stationwagens, maar ook sportauto’s, cabrio’s en SUV’s. Daarnaast kunt u bij ons een busje huren. Verder is het mogelijk om uw keuze nog te verfijnen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Zoekt u bijvoorbeeld een diesel auto of een automaat? Wilt u daar navigatie of een babyzitje bij? En natuurlijk kunnen we u ook op weg helpen met winterbanden, want in het Finse klimaat is dat soms echt een vereiste.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
car window rain road

De service van Sixt autoverhuur

Reserveren kunt u het beste op internet doen, want dat gebeurt real time, zodat u direct na reservering een bevestiging ontvangt. Bovendien kunt u op die manier profiteren van onze gunstige internetprijzen. Reserveren via het internet kan ook op uw smartphone of tablet. Voor de iPhone en BlackBerry is er een speciale app. Natuurlijk is het ook mogelijk om offline te reserveren, bijvoorbeeld via de telefoon. En wilt u uw huurauto weer retourneren op Tampere Luchthaven in Pirkkala? Dat kan nu 24 uur per dag. Met onze service komt u nog eens ergens!

car trip winter

Profiteer van een huurauto in de omgeving van Tampere Luchthaven

Een auto huren van Sixt autoverhuur bij Tampere Luchthaven kan bij Terminal 1 van het vliegveld. Daar kunt u dan direct vertrekken naar een andere bestemming. De luchthaven zelf ligt in het kleine stadje Pirkkala, waar diverse goede hotels en restaurants te vinden zijn. Een kleine twintig minuten rijden verder ligt Tampere, na Helsinki de grootste stad van Finland. Er is veel te doen in Tampere. Zo kunt u er de prachtige kathedraal bezoeken en het grote attractiepark Särkänniemi. Wel is het echt nodig om een auto te huren, want de afstanden in Pirkkala, Tampere en omgeving zijn relatief groot. Bij Sixt maken we dat graag voor u mogelijk!