turku city content
Turku

Auto huren Turku – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Turku is de stad waar heden, verleden en toekomst samenkomen. Het draagt de geschiedenis in zich als de oudste stad van Finland. Turku is het middelpunt van de actualiteit met een eigen televisiestation en het heeft de toekomst met twee universiteiten. Een auto huren bij Sixt in Turku is daarbij altijd een goed begin van uw reis.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Turku: veel service voor weinig geld

Even buiten Turku ligt Turku Airport (TKU). Bij het vliegveld hebben we een autoverhuur waar onze medewerkers klaarstaan u de auto te overhandigen waarmee u Finland verder kan gaan ontdekken. Naast ons verhuurpunt bij het vliegveld hebben we maar liefst drie servicepunten in en rond Turku: een in het centrum, Turku Harbor bij hotel Seaport en ruim 6 kilometer van het centrum Raisio Veho Turku. Ophalen en wegbrengen is 24 uur per dag mogelijk. Bij auto huren Turku kunt u kiezen uit een breed assortiment. Welke huurauto u ook kiest, u heeft altijd een zo goed als nieuwe auto. Onze auto's zijn niet ouder dan 1,5 jaar en altijd goed onderhouden. Goedkope autoverhuur met kwaliteit is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Met een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij dan ook met veel service als zeer voordelig uit de bus.

turku city content
Bekijk meer Bekijk minder
tipp city

Autoverhuur Turku, doel fijne vakantie: bereikt!

Finland is een land met indrukwekkende, uitgestrekte natuurgebieden en Turku is een ideaal startpunt voor een tocht door Finland. Reis bijvoorbeeld het mysterieuze Noorderlicht achterna in sprookjesachtig Lapland. Finland heeft een goed onderhouden wegennet dus een autovakantie wordt ook echt een ontspannen vakantie. Vanuit Turku bent u zo snel in Helsinki. Maar een auto huren is ook handig om Turku zelf te verkennen. Uw auto heeft u binnen enkele ogenblikken gereserveerd via onze site, telefonisch of met de sixtapp. Wellicht handig om te boeken is een navigatiesysteem. Uw doel is een fijne reis, ons doel is uw tevredenheid. In de kwaliteit van onze auto's en onze service komt dit samen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties