airport generic 17
Vaasa Luchthaven

Vaasa Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentokentaentie, 65380 Vaasa

GDS-Code: VAA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 21:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Vaasa Luchthaven

Auto huren Vaasa Luchthaven

Vaasa is een bijzondere kustplaats in Finland aan de Botnische golf. Wanneer u voor vakantie of zakelijke doeleinden met het vliegtuig aankomt in Vaasa, dan kunt u op Vaasa Luchthaven voordelig een auto huren bij Sixt. Heeft u voldoende aan een compacte stadsauto of heeft u juist een ruim personenbusje nodig? Bij onze autoverhuur op Vaasa Luchthaven heeft u een ruime keuze aan voertuigcategorieën. Wees lekker mobiel met een kleine Kia Picanto, toer comfortabel met het hele gezin rond met een Volvo V70 of ga op reis met een personenbusje zoals een Ford Transit. Wij garanderen nooit een specifiek merk of model, maar wij verzekeren u dat de voertuigcategorie naar keuze voor u klaarstaat.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
couple driving road

Ontdek de complete en snelle service van Sixt autoverhuur

Bij Sixt profiteert u van een complete en snelle service. U kunt uw huurauto eenvoudig reserveren via ons telefoonnummer of de mobiele app voor alle systemen zoals IOS en Android. Met een reservering is het ophalen van uw auto snel afgehandeld. Uw auto staat bij aankomst namelijk klaar met de de door u gereserveerde extra's zoals kinderzitje en navigatiesysteem. U kunt uw auto zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen en wegbrengen op Vaasa Luchthaven. Vanuit het vliegveld in Vaasa bereikt u het centrum van Vaasa in slechts tien minuten.

friends girls lake

Goedkoop auto huren op Vaasa Luchthaven

Sixt autoverhuur staat voor zowel particuliere als zakelijke klanten klaar met voordelige en betrouwbare huurauto's. Onze voertuigen zijn altijd minder dan een jaar oud en worden technisch goed onderhouden zodat u te allen tijde veilig de weg op gaat. Profiteer dus van onze complete service en de aantrekkelijke tarieven van onze autoverhuur op Vaasa Luchthaven voor een onbezorgd verblijf in Finland.