airport generic 26
Kuopio Luchthaven

Kuopio Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentokentaentie 275, 70900 Toivala

GDS-Code: KUO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kuopio Luchthaven

EEN AUTO HUREN OP Kuopio Luchthaven

Sixt helpt u graag aan een huurauto in het uitgestrekte Finland. Kuopio Luchthaven is een uitstekend punt om uw reis te beginnen en te eindigen. Deze luchthaven ligt - ondanks de naam Kuopio - bij de stad Toivala. De locatie biedt een 24 uursservice, dus u kunt wanneer u maar wilt uw huurauto ophalen bij ons. Bij een Sixtlocatie hoeft u nooit lang te wachten, want u kunt online een afspraak maken over het ophalen en brengen van de auto. Dat betekent dat deze al voor u klaarstaat als u hem ophaalt. Bij vragen over onze autoverhuur, kunt u altijd bellen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
car window rain road

Eenvoudig een auto huren bij Kuopio luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Kuopio Luchthaven: bij ons kan het. U kunt online, telefonisch of via uw reisbureau reserveren. Daarnaast hebben wij een handige app voor uw tablet of telefoon. Een auto huren kost op deze manier weinig tijd. Op Kuopio Luchthaven heeft u de beschikking tot auto's, stationwagens, SUV's, en busjes. Uiteraard bieden wij ook winterbanden, navigatie en kinderzitjes aan. Tevens vindt u bij ons de vertrouwde merken zoals Audi en Mercedes. Kuopio Luchthaven bevindt zich ongeveer 20 kilometer van het centrum van Kuopio.

girl car road passenger

Sixt autoverhuur helpt u zorgeloos op weg

Een auto huren in de omgeving van Toivala en Kuopio maakt uw reis flexibeler. Met name Kuopio is de moeite waard, door zijn bekende Kuopio Markt, het Puijo-uitkijkpunt, de Rauhalahti Spa en de mogelijkheden tot wintersport. U kunt daarna makkelijk per auto naar prachtige routes in het merengebied rijden. Sixt verhuurt altijd auto's die niet ouder zijn dan een half jaar. Daarbij hanteren we voordelige prijzen. Met meer dan honderd jaar ervaring in autoverhuur helpen wij u zonder zorgen op weg!