airport generic 19
Kittilae Luchthaven

Kittilae Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Levintie 259, 99101 Kittilä

GDS-Code: KTT

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 22:00

Vakanties:

07:30 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kittilae Luchthaven

EEN AUTO HUREN OP Kittilä Airport

Kittilae Luchthaven is een van de grootste regionale luchthavens in het noorden van Finland. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Sixt autoverhuur hier een locatie heeft. Zo kunt u goedkoop een auto huren bij Kittilae Luchthaven en u uw reis door dit deel van Finland zonder al te veel tijdsverlies vervolgen. Een auto huren doet u eenvoudig via onze website. Als uw vliegtuig is geland, staat uw huurauto voor u klaar.

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
couple driving road

Extra opties? Alles kan!

Zoals overal ter wereld mag u ook op Kittilae Luchthaven de service verwachten die u van onze autoverhuur gewend bent. Zo hebt u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan huurauto’s, van luxe auto’s van merken als Audi en BMW tot aan een solide SUV of een ruime stationwagen om dit gebied, hartje Lapland, te verkennen. Sixt garandeert ten allen tijde de voertuigklasse van uw voorkeur. Als u een zakelijke reis maakt en extra opties wilt zoals navigatie of een dieselauto, dan kunt u dit aangeven. Bovendien houdt Sixt Autoverhuur altijd rekening met het hele gezin: Als u een kinderzitje in de auto wilt, dan kunt u dit bij uw boeking aangeven.

car trip winter

Maak kennis met het kleurrijke Lapland

Een auto huren bij Kittilae Luchthaven is ideaal als u het Finse deel van Lapland op uw gemak wilt verkennen. Vijf kilometer van het vliegveld ligt de plaats Kittilae. Onderweg rijdt u langs het prachtige Haudanperämeer en de Ounasjokirivier. Op 130 kilometer naar het zuiden ligt de hoofdstad van dit gebied, Rovaniemi. Overal komt u onderweg uitwassen tegen van de kleurrijke cultuur van Lapland. Kittilae biedt zowel voor de vakantieganger als de zakelijk reiziger allerlei faciliteiten en voorzieningen. Wat uw reisdoel ook is, de locatie van Sixt op Kittilae Luchthaven is het ideale startpunt voor uw reis door Lapland.