airport generic 20
Mendoza Luchthaven

Mendoza Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ruta Nacional 40 S/N, 5539 Mendoza

GDS-Code: MDZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 22:30

Vakanties:

06:00 - 22:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mendoza Luchthaven

Snel en goedkoop een auto huren bij Mendoza Luchthaven

Een auto huren bij Sixt op de luchthaven van Mendoza is een uitstekende keuze om deze stad en provincie in het westen van Argentinië beter te leren kennen. U kunt na de landing op het vliegveld direct een huurauto van nog geen half jaar oud uitkiezen bij onze autoverhuur op de luchthaven. Of u boekt voorafgaande aan uw reis al telefonisch (+31(0)23 56 986 56) of via onze website een verhuurbare auto of busje. Net zo gemakkelijk. Het bijboeken van navigatie is mogelijk, evenals een babyzitje als u met jonge kinderen reist.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Verhuurstation in de aankomsthal van Mendoza Luchthaven

Sixt autoverhuur is gevestigd in de aankomsthal van Mendoza Luchthaven (MDZ). U treft hier onze vriendelijke medewerkers, die van maandag tot en met zaterdag u van dienst zijn met het verstrekken van een huurauto. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan auto's, stationwagens en SUV's van topmerken als Toyota, Renault, Ford, Chevrolet en Hyundai. Ook een busje huren bij Mendoza Luchthaven behoort tot de mogelijkheden, in geval u met een grotere groep op het vliegveld aankomt. Sixt kan alleen de gereserveerde voertuigcategorie garanderen en niet een specifieke personenauto of personenbus. U kunt op verzoek uw huurwagen ook buiten de openingstijden van onze autoverhuur op de luchthaven ophalen en inleveren.

mendoza city small

Met een huurauto het centrum van de wijnbouw Mendoza ontdekken

Mendoza Luchthaven, ook wel bekend als El Plumerillo Airport, ligt op ongeveer 8 kilometer ten noordoosten van de stad. Het is een relatief kleine internationale luchthaven, die jaarlijks ongeveer één miljoen passagiers verwerkt. U wandelt zo de aankomsthal in, waar zich ons verhuurstation bevindt. Een auto huren bij Sixt autoverhuur is een eenvoudige en snelle manier om uw bezoek aan de stad Mendoza te beginnen. Mendoza is het centrum van de Argentijnse wijnindustrie. Met een auto huren bij Mendoza Luchthaven bent u in staat om de wijngaarden rond de stad en de Aconcagua als hoogste berg van Zuid-Amerika te ontdekken.

Juan Manuel Faccio
( Station Manager )