Auto huren in Mendoza

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Mendoza

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Mendoza Luchthaven, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Mendoza

Auto huren Mendoza – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Mendoza – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u voor uw verblijf in Argentinië en Mendoza gebruik maken van autoverhuur? Met een huurauto van SIXT bepaalt u wat u wilt zien en wanneer u dat gaat doen. Wij bieden u veel variatie en comfort en ook reserveren gaat via ons uiterst gemakkelijk.
Auto huren in Mendoza bij Sixt autoverhuur

Auto huren in Mendoza bij Sixt autoverhuur

Goedkoop auto huren in Mendoza doet u het beste via Sixt autoverhuur. Wij bieden u auto's van slecht enkele maanden oud. U heeft bij ons de keuze uit voertuigcategorieën zoals sportwagens, cabrio's en luxueuze middenklassers waarmee u ook zakelijk goed voor de dag komt. Bij uw reservering kunt u uw voorkeur voor een bepaald type en merk aangeven, maar we kunnen u die niet altijd garanderen. Wel hebben we voor u dan een auto uit dezelfde categorie, van vergelijkbare klasse. Opties als winterbanden en een kinderzitje kunt u eveneens gemakkelijk online of ter plekke reserveren.
Verken Mendoza met autoverhuur in Mendoza

Verken Mendoza met autoverhuur in Mendoza

Mendoza is een grote Argentijnse stad, dicht in de buurt van de Andes en de grens met Chili. De stad kent een aantal mooie kerken en musea, maar de meesten die hier komen zullen dat toch doen vanwege de bezienswaardigheden buiten de stad. Mendoza ligt in het hart van het Argentijnse wijnbouwgebied en is een belangrijke pleisterplaats voor mensen die het Andes-gebergte willen verkennen. Neemt u 's avonds plaats op een van de terrasjes of bezoek een goed restaurant en laat u verwennen met de twee producten waar Argentinië terecht zo beroemd om is. Naast de steeds beter wordende Argentijnse wijn is dat uiteraard het superieure rundvlees van de veehouderijen op de pampa's.
Bezienswaardigheden in de omgeving van Mendoza

Bezienswaardigheden in de omgeving van Mendoza

Een auto huren in Mendoza is een uitstekende beslissing. In uw huurauto Mendoza bezoekt u comfortabel en snel een van de vele wijnboerderijen rondom Mendoza, waar regelmatig wijnproeverijen worden georganiseerd en u alles te weten kunt komen over de wijnbouw in dit gebied. Voor natuurschoon trekt u uiteraard de Andes in. U kunt dit op een avontuurlijke manier doen door een mountainbike te huren. het uitzicht over de diepe dalen is werkelijk fascinerend. Een populaire bezienswaardigheid is het nationaal park rond de berg Aconcagua, de hoogste berg van Zuid-Amerika. Voor sportieve activiteiten in het gebergte heeft u de keuze uit raften en para-gliding, maar u kunt er ook prima skiën. Als u Chili wilt bezoeken is het goed om te weten dat de hoofdstad Santiago de Chile slechts 200 km van Mendoza verwijderd is.
Show more

Handige weetjes voor huren in Mendoza

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Mendoza?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Mendoza dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Mendoza.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Mendoza?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Mendoza. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 130 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Overgave voertuig
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Mendoza

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Mendoza?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Mendoza?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Mendoza?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Mendoza

Meer weergeven