mendoza city content
Mendoza

Auto huren Mendoza – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u voor uw verblijf in Argentinië en Mendoza gebruik maken van autoverhuur? Met een huurauto van SIXT bepaalt u wat u wilt zien en wanneer u dat gaat doen. Wij bieden u veel variatie en comfort en ook reserveren gaat via ons uiterst gemakkelijk.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Mendoza bij Sixt autoverhuur

Goedkoop auto huren in Mendoza doet u het beste via Sixt autoverhuur. Wij bieden u auto's van slecht enkele maanden oud. U heeft bij ons de keuze uit voertuigcategorieën zoals sportwagens, cabrio's en luxueuze middenklassers waarmee u ook zakelijk goed voor de dag komt. Bij uw reservering kunt u uw voorkeur voor een bepaald type en merk aangeven, maar we kunnen u die niet altijd garanderen. Wel hebben we voor u dan een auto uit dezelfde categorie, van vergelijkbare klasse. Opties als winterbanden en een kinderzitje kunt u eveneens gemakkelijk online of ter plekke reserveren.

mendoza city content
Bekijk meer Bekijk minder
mendoza city small

Verken Mendoza met autoverhuur in Mendoza

Mendoza is een grote Argentijnse stad, dicht in de buurt van de Andes en de grens met Chili. De stad kent een aantal mooie kerken en musea, maar de meesten die hier komen zullen dat toch doen vanwege de bezienswaardigheden buiten de stad. Mendoza ligt in het hart van het Argentijnse wijnbouwgebied en is een belangrijke pleisterplaats voor mensen die het Andes-gebergte willen verkennen. Neemt u 's avonds plaats op een van de terrasjes of bezoek een goed restaurant en laat u verwennen met de twee producten waar Argentinië terecht zo beroemd om is. Naast de steeds beter wordende Argentijnse wijn is dat uiteraard het superieure rundvlees van de veehouderijen op de pampa's.

mendoza city small1

Bezienswaardigheden in de omgeving van Mendoza

Een auto huren in Mendoza is een uitstekende beslissing. In uw huurauto Mendoza bezoekt u comfortabel en snel een van de vele wijnboerderijen rondom Mendoza, waar regelmatig wijnproeverijen worden georganiseerd en u alles te weten kunt komen over de wijnbouw in dit gebied. Voor natuurschoon trekt u uiteraard de Andes in. U kunt dit op een avontuurlijke manier doen door een mountainbike te huren. het uitzicht over de diepe dalen is werkelijk fascinerend. Een populaire bezienswaardigheid is het nationaal park rond de berg Aconcagua, de hoogste berg van Zuid-Amerika. Voor sportieve activiteiten in het gebergte heeft u de keuze uit raften en para-gliding, maar u kunt er ook prima skiën. Als u Chili wilt bezoeken is het goed om te weten dat de hoofdstad Santiago de Chile slechts 200 km van Mendoza verwijderd is.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties