airport generic 23
Autoverhuur
Cordoba Luchthaven
Cordoba Luchthaven
information
Kaart

Cordoba Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Av. la voz del interior 8500, X5008HMH Cordoba

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 20:30

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 23

Auto huren Cordoba luchthaven

Vliegt u naar Argentinië en wilt u een auto huren? Het is mogelijk om direct na aankomst op de Argentijnse luchthaven Cordoba (COR) gebruik te maken van de diensten van Sixt autoverhuur. Ons filiaal is te vinden in de aankomsthal van Cordoba luchthaven, zodat u direct na aankomst een auto kunt huren. U kunt de gewenste auto ook vooraf reserveren, waarbij we u echter alleen de garantie kunnen geven dat we voor een passende wagen in de geboekte voertuigcategorie zullen zorgen, niet voor een specifieke wagen. Voor het ophalen of terugbrengen van een gereserveerde huurauto kunt u ook buiten openingstijden contact opnemen met Sixt.

Meer
man waiting airport
Goedkoop auto huren Cordoba luchthaven

Onze autoverhuur heeft een ruime keuze aan goedkope huurauto's waaronder personenwagens en stationwagens van merken als Renault, Toyota en Chevrolet. Een kleine wagen geschikt voor reizigers die alleen of met twee personen aankomen op Cordoba luchthaven of een grote SUV voor families die veel bagage meenemen, in ons assortiment is voor elke bezoeker een passende auto te vinden. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van praktische hulpmiddelen zoals navigatiemiddelen die makkelijk en snel erbij geboekt kunnen worden.

girls car trip
Cordoba luchthaven en omgeving verkennen met een huurauto

Cordoba is met 1,3 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Argentinië en biedt zowel overdag als in de avonduren volop vertier. Gelegen in het noorden van het land wordt de stad gezien als belangrijk industrieel en cultureel centrum. Dankzij de talloze goed bewaarde overblijfselen uit de koloniale tijd is de stad erg geliefd onder toeristen die de historie van Argentinië willen zien. Op slechts 16 kilometer van Cordoba luchthaven en het filiaal van Sixt ligt Parque Presidente Sarmiento waar bezoekers kunnen genieten van de gelijknamige rozentuin, de dierentuin, diverse sportfaciliteiten en Super Park, een attractiepark. Eveneens aan te raden is Reserva Municipal Los Quebrachitos waar ongestoord genoten kan worden van de natuur.

Leonor Sanchez
( Station Manager )