bariloche city content
Autoverhuur
Bariloche
information
Kaart

Bariloche Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Ruta 237 S/N, 8400 Bariloche

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 21:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
bariloche city content

Een auto huren bij Bariloche Luchthaven

Wanneer u een reis maakt naar Argentinië, kunt u op onder meer Bariloche Luchthaven tegen een betaalbaar tarief bij Sixt een goede auto huren. En dat is maar wat plezierig in een land waar vaak flinke afstanden gereden moeten worden. Bariloche is een aantrekkelijke aan de Argentijnse kust gelegen plaats waar u volop kunt genieten van al het goede dat zon zee, strand en cultuur u te bieden hebben. Met een huurauto van Sixt autoverhuur bezoekt u snel en comfortabel alle door u gewenste locaties in de stad!

Meer
man waiting airport
Goedkoop een auto huren bij Bariloche Luchthaven

Bij onze premium autoverhuur kunt u op Bariloche Luchthaven goedkoop een auto huren die altijd in een uitstekende staat van onderhoud verkeert en er perfect uit ziet. Zo maakt u een goede keuze ten aanzien van het vervoer tijdens uw vakantie of zakenreis. Een praktische kleine stadsauto kunt u bij onze autoverhuur net zo gemakkelijk vinden als een handige gezinsauto of een extra luxe zakelijk model. Het reserveren van een huurauto gaat snel en overzichtelijk via onze website, uw eigen reisbureau, telefonisch of met behulp van onze app voor uw smartphone!

bariloche city small
Ontdek Bariloche met een huurauto van Sixt

Met een auto van de Sixt autoverhuur in Bariloche bent u nog beter en volgens uw eigen schema in staat om de stad en zijn omgeving te ontdekken. Onze vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst met een goed advies en wanneer u vertrekt vanaf onze locatie bij de Bariloche Luchthaven ontvangt u van ons alle bij de auto horende documenten en een meer dan duidelijke huurovereenkomst. Goedkoop een auto huren bij Bariloche Luchthaven betekent dat u zich verzekert van optimaal modern en veilig vervoer tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Reden genoeg om vandaag nog een top-auto te huren bij Bariloche Luchthaven!