airport generic 26
Salta Luchthaven

Salta Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ruta Nacional Nº 51, 4400 Salta

GDS-Code: SLA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Salta Luchthaven

Goedkoop een auto huren op de Salta Luchthaven in Argentinië

Salta is een stukje Spanje in Argentinië. De stad weerspiegelt meer Spaanse koloniale invloeden dan waar dan ook in Argentinië.Hoe weet u zeker dat u niets hoeft te missen van deze bijzondere plaats? Heel eenvoudig: u kunt nu goedkoop een auto huren bij Salta Luchthaven. De Sixt vestiging van Salta bevindt zich op een steenworp afstand van Aerolinas Argentinas en LAN Airlines. Wilt u een auto huren bij Salta Luchthaven, dan kunt u kiezen uit vele merken en modellen. Van Audi tot BMW, en van Jaguar tot Smart en Peugeot. Zo bent u verzekerd van volledige flexibiliteit in een adembenemende stad!

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
salta city small

Autoverhuur op Salta Luchthaven, het is in een oogwenk geregeld

Sixt autoverhuur voert u met gemak rond het centrum, dat gekenmerkt wordt door vele bijzondere 18e eeuwse bouwwerken. Salta biedt voor elk wat wils, en herbergt de best bewaarde koloniale architectuur van Argentinië.Maak ook eens een trip met de auto naar de Lerma-vallei of reis door het dichte junglegebergte van Los Laureles om de beroemde kloof van Escoipe te bereiken. Ook de stadsmusea verdienen zeker een bezoek. Hier vindt u een breed scala aan kunstwerken en voorwerpen van oude inheemse beschavingen, evenals het neoklassieke Museum of High Mountain Archeology.

man waiting airport

Een auto huren op Salta Luchthaven: betrouwbaar en voordelig

Interesse in een huurauto? Op Salta Luchthaven, maar ook elders ter wereld zijn wij uw voordelige en betrouwbare partner in autoverhuur. Bij Sixt bent u aan het juiste adres voor zowel privé als zakelijk gebruik. Wij leveren geen specifieke auto's, maar wel kunt u bij ons aangeven welke voertuigcategorie u wenst. Een SUV, een cabrio of toch liever een bestelauto of een comfortabele sedan? Elke huurauto is actueel en 100% betrouwbaar. Kortom: de perfecte manier om veilig de wereld te verkennen!

Santiago De Elias
( Station Manager )