Bahia Blanca Luchthaven

Bahia Blanca Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ex Ruta 3 Norte KM 675, 8000 Bahia Blanca

GDS-Code: BHI

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZA:

07:30 - 19:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bahia Blanca Luchthaven

Wat maakt huren op Bahia Blanca luchthaven Noord zo speciaal?

Fijne locatie:

Ontdek Bahia Blanca en Argentinië simpel vanaf de luchthaven.

Achteraf betalen:

Betaal gewoon later en annuleer of wijzig je boeking gratis.

Goede service:

Medewerkers spreken Engels; geen kosten voor creditkaart.

 

Zeer voordelige topmerken:

A-merk auto’s met nauwelijks extra kosten.

Bahia Blanca luchthaven autoverhuur

De echte wereldreiziger huurt zijn auto op het vliegveld Bahia Blanca (BHI) bij SIXT autoverhuur, omdat een auto huren hier eenvoudig is. En een huurauto is in Argentinië gewoon erg handig, want de afstanden zijn best groot. Het aanbod van auto’s in Bahia Blanca is ook prima en in verschillende categorieën. Kies vooral een auto die bij je past, zoals een SUV, sedan of een avontuurlijke cabriolet voor het mooie weer en de omgeving. Let ook op de mooie extra’s in Bahia Blanca, zoals onmisbare kinderstoelen of een navigatiesysteem. Check alle opties op de overzichtelijke SIXT app.

Bahia Blanca luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op Bahia Blanca luchthaven

Wie aankomt op Bahia Blanca luchthaven gaat meteen naar de locatie om een auto te huren. Die SIXT autoverhuur vind je aan de noordkant kant van het vliegveld. Je haalt de auto op en gaat je via de RN3 Viega, de verbindingsweg naar Bahia Blanca waar je binnen tien minuten kunt zijn. Het SIXT team staat altijd voor je klaar en ze wijzen je in het Engels de weg. Als je vakantie of zakenreis naar Bahia Blanca erop zit zet je de auto terug bij het verhuurbedrijf op de SIXT locatie. Alles op Bahia Blance luchthaven gaat zeer effectief en comfortabel. Geniet van je reis naar Argentinië.

Ontdek Bahia Blanca met je eigen huurauto

De prachtige kustplaats Bahia Blanca heeft meteen een aantal zeer leuke bezienswaardigheden. Zoals Avenida Alem, Theatro Mincipal en het zeer spectaculaire Museo de la Aviacon Naval, waar je je ogen uitkijkt naar historische vliegtuigen. Voor deze kleine kustplaats heeft Bahia Blanca bijzonder veel mooie architectuur. Het universiteit gebouw of de bibliotheek zijn daar mooie voorbeelden van. Bahia Blanca ligt aan de kust. Het leven rondom het strand is natuurlijk de belangrijkste trekpleister en goed te bereiken. Veel plezier op je reis.