Buenos Aires Luchthaven Ezeiza

Buenos Aires Luchthaven Ezeiza AUTOVERHUUR

adres

Autopista Tte Gral., B1802EZE Buenos Aires

GDS-Code: EZE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Buenos Aires Luchthaven Ezeiza

Wat maakt de luchthaven van Buenos Aires Ezeiza zo speciaal?

Praktische locatie:

Ontdek de stad Buenos Aires en omgeving vanaf de airport.

Eerst boeken daarna betalen:

Wijzig je boeking gratis en betaal gerust achteraf.

Engelstalige service:

Medewerkers zijn altijd bereikbaar en spreken Engels.

 

Lage prijzen op luxe auto’s:

Zeer comfortabele auto’s met weinig extra kosten.

Buenos Aires luchthaven Ezeiza autoverhuur

Ledereen die op de luchthaven van Buenos Aires Ezeiza (EZE) in Argentinië een auto wil huren zit goed. Want de autoverhuur van SIXT is eenvoudig te vinden en is aan de zuidkant van het vliegveld. Op de luchthaven van Buenos Aires Ezeiza kun je kiezen uit alle categorieën auto’s. Denk aan SUV ’s, sedans en stationwagens, wat je maar wilt. De SIXT autoverhuur heeft ook busjes beschikbaar. Profiteer daarnaast van allerlei extra’s, zoals navigatie, een automaat of kies uit veilige kinderstoelen. Bespreek met het SIXT team deze en andere opties van de overzichtelijke SIXT app voor meer voordeel.

Buenos Aires luchthaven Ezeiza autoverhuur

SIXT locatie op de luchthaven van Buenos Aires Ezeiza

De SIXT autoverhuur op de luchthaven van Buenos Aires Ezeiza is eenvoudig te vinden. Het heeft een handige ligging op de luchthaven aan de noordkant. Daarna ben je snel op de snelweg 205 en kun je Buenos Aires in korte tijd bereiken. Bij terugkomst laat je de auto achter bij de SIXT locatie op de luchthaven van Buenos Aires Ezeiza. Onze vriendelijke collega’s ontvangen dan graag de sleutel. Die kun je ook achterlaten in de daarvoor bestemde box. Met een huurauto van SIXT kun je van en naar het vliegveld overal snel en veilig naar toe.

Ontdek Buenos Aires met je huurauto

Buenos Aires is de beroemde hoofdstad van Argentinië. De stad van passie en de tango. Naast het zeer aangename klimaat is er in de stad en directe omgeving veel te zien en beleven. Het Lezama Park en het Nationaal Historisch Museum bijvoorbeeld, erg indrukwekkende plaatsen. Daarna kun je naar de Plaza Major, waar veel geschiedenis van Argentinië te zien is. En natuurlijk een bezoekje aan het Colon Theater. Maar vergeet niet dat een bezoek aan Buenos Aires niet af is zonder een passievolle tango-show. Beleef en geniet van Buenos Aires, vooral in je huurauto van SIXT.