buenos aires city content
Buenos Aires

Auto huren Buenos Aires – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Buenos Aires

Een eigen auto met de autoverhuur service van Sixt, zelfs in Buenos Aires! Dat is toch fantastisch! U komt aan op het Ezeiza of het Newbur vliegveld in Buenos Aires en uw huurauto staat direct voor u klaar. Het is mogelijk met de auto huur Buenos Aires service! Ook op de drie stadslocaties in Buenos Aires staat ons deskundige personeel voor u klaar. U kunt dagelijks bij ons terecht voor de meest voordelige en luxe auto's!

buenos aires city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur Buenos Aires, een betrouwbare partner ver van huis

Of u nu op vakantie bent in Buenos Aires of voor zakelijke doeleinden de stad bezoekt, een auto huren is geen overbodige luxe. Het brengt u comfort, snelheid en als u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen uitvoert, zult u zien dat een auto huren bij ons ook onwijs voordelig is. U kunt gemakkelijk reserveren aan de servicebalie, of u kunt ons bellen of op de website reserveren. Ook is er de iPhone en BlackBerry app die dusdanig is ingericht dat u snel en eenvoudig uw reservering kunt plaatsen. Bij uw reisbureau kunt u ook voor vertrek de goedkope autoverhuur regelen. Bij aankomst staat de auto voor u klaar.

city business

Autoverhuur Buenos Aires, een beetje gemak in Argentinië

Buenos Aires is de perfecte plaats voor de liefhebbers van traditioneel braadvlees, u kunt in deze stad tot in de late uurtjes terecht voor een overheerlijke maaltijd. Ook de Avenida 9 de Julio, de breedste straat ter wereld is een bezoekje waard. Plaza San Martín, Plaza de Mayo en Teatro Colón zijn andere toeristische trekpleisters waar u zo naartoe kunt rijden in uw luxe tijdelijke auto! Natuurlijk is er openbaar vervoer in Buenos Aires, maar u vervoert zich toch veel liever in uw eigen tijdelijke auto? Maak een keuze uit onze bijna nieuwe modellen en kies voor één van onze voordelige en betrouwbare tijdelijke auto's! U zult versteld staan van het gemak en het comfort.

Beschikbare autogroepen op Buenos Aires

* De prijzen zijn berekend op 06.12.2021 voor een 7-daagse-prepaid huur op Buenos Aires Luchthaven Ezeiza vanaf 06.01.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties