Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Bestelbus en vrachtwagen huren Groningen

Bent u van plan om te verhuizen in of rondom Groningen? U kunt dan kiezen om zeer voordelig zelf de verhuizing te regelen. Een busje huren in Groningen kan dan erg handig zijn.

 

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Wilt u een busje huren in Groningen? Neem dan vrijblijvend een kijkje voor de modellen en de prijzen.

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

Zelfs als u de bestelbus wilt inleveren in het buitenland, kunnen wij ervoor zorgen dat het geregeld wordt. We hebben naast de bestelbussen ook personenbussen te huur voor het geval u meerdere personen wilt vervoeren. Kortom, Sixt heeft altijd een busje erbij zitten die voldoet aan uw wensen!

Sixt bestelbus locaties in Groningen

Een bus huren bij Sixt in Groningen

Een busje huren bij Sixt betekent dat u goedkoop een goede kwaliteit bus huurt. Wij verhuren uitsluitend bussen die niet ouder dan zes maanden zijn, waardoor u gegarandeerd over een veilig vervoer voor uw spullen en de passagiers beschikt. Naast de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, bieden wij u de mogelijkheid om een allrisk-, inzittenden-, diefstal- en banden en ruitenverzekering af te sluiten, waardoor u compleet verzekerd bent tijdens uw rit of verhuizing in of rondom Groningen. Om het u nog gemakkelijker te maken kunt u bij ons het busje huren per internet, telefoon, de mobiele app of direct aan de balie. Bij Sixt bent u niet gebonden aan vaste inlever- en ophaaltijden. U kunt ook buiten de openingstijden uw huurbus inleveren. 

 

 

Auto huren Groningen

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren