Groningen

Groningen AUTOVERHUUR

adres

Het Hout 64, 9723 LB Groningen

GDS-Code: GRQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

ZA:

08:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Groningen

Voordelig een auto huren in Groningen

Een auto huren in Groningen doe je via SIXT voor snel reserveren en een vriendelijke service. SIXT biedt je een ruim assortiment premium auto’s van comfortabele sedans tot robuuste SUV’s, inclusief automaat en elektrische auto’s. Nog meer plek nodig, voor passagiers of koffers? Dan boek je een luxe stationwagen. Wie mazzel heeft met mooi weer kan genieten van een sportieve cabrio. De kleinere compacte auto’s zijn perfect voor smalle straatjes en krappe parkeerplaatsen en met een bijgeboekte GPS vind je overal de weg. Geen tijd om te tanken, dan tankt SIXT de auto voor een vast bedrag vol.

Voordelig een auto huren in Groningen

Wat maakt SIXT Groningen zo speciaal?

Handige locatie:

SIXT autoverhuur vind je zo in hartje Groningen.

Prijzen:

Huur eersteklas auto’s in premium modellen voor economy prijzen.

Klantenservice:

Maximaal flexiibel met de mogelijkheid van 24 uur terugbrengen.

Kwaliteitsauto’s:

Kies uit een ruime vloot vol luxe voertuigen van topmerken.
 
 
 
 
 

SIXT vestiging Groningen locatie

Volg vanuit Veendam A7 en neem de afslag N7 richting RING-Zuid, volg de N7 en neem afslag Centrum, dan linksaf naar de Lübeckweg/A7, rechtsaf naar de Europaweg, rechtsaf naar de Sontweg, linksaf naar Het Hout. Neem vanuit Joure de A7, dan de afslag 38-Groningen richting Centrum of vanuit Assen de A28 en sla rechtsaf naar de E22/N7. Neem afslag 38-Groningen richting Centrum, linksaf naar de Europaweg, rechtsaf naar de Sontweg, linksaf naar Het Hout. SIXT vind je aan het einde van de straat aan de rechterhand, ongeveer twintig minuten lopen vanaf Station Groningen.
 

Ontdek Groningen met jouw huurauto

Ga in Groningen een auto huren en je ontdekt een stad vol bezienswaardigheden, winkels en terrassen. Eromheen vind je Nationaal Park het Lauwersmeer, UNESCO erfgoed de Waddenkust en vestingstad Bourtange. Van de Martinitoren tot het Forum, het Groninger Museum tot Storyworld, de hofjes en de kanalen met hoge herenhuizen en woonschepen, er gaat niets boven Groningen.