triesen city content
Triesen

Auto huren Triesen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Triesen brengt u waar u heen wilt tijdens uw verblijf in het vorstendom Liechtenstein. Sixt autoverhuur heeft in deze pittoreske plaats in de gemeente Oberland een ruime keuze aan nieuwe stadsauto's, stationwagens, cabrio's, sportwagens en busjes in alle modellen en maten, waarmee u Triesen en omgeving kunt verkennen. Triesen heeft een rijke cultuurhistorische geschiedenis. Archeologische opgravingen hebben aangetoond dat hier al in de prehistorie nederzettingen waren. Stap in uw huurauto en maakt een trip langs de in 1455 gebouwde parochiekerk St. Gallus, de vroegmiddeleeuwse St. Mamerta kapel, de voormalige katoenspinnerij maar hedendaags cultureel centrum Gasometer en Panorama Trail, een weg door natuurlijke weiden en hagen die eindigt op een zeer steile helling boven het dorp. Vanaf hier heeft u een adembenemend uitzicht over Triesen en omgeving.

ALLE SIXT LOCATIES

Met een huurauto in Triesen, komt u overal

Onze autoverhuur in Triesen bevindt zich aan de Sandhueslerweg. Het verhuurstation is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.00 uur, maar u kunt ook buiten de reguliere openingstijden terecht om uw gehuurde auto op te halen of terug te bezorgen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van het sleutelvakje naast de ingang. U kunt een huurauto online boeken (via onze website of mobiele app voor iPhone, Blackberry en tablet), telefonisch reserveren via +31(0)23 56 986 56) of gewoon langskomen. U bent in alle gevallen verzekerd van goedkope autoverhuur én een auto van een topmerk van nog geen half jaar oud. Het aanbod is overweldigend. U kunt langskomen en wegrijden in een BMW, Peugeot, Skoda, Seat, Renault, Mitsubishi, Citroën of Mini Cabrio, maar ook in een nieuwe Volkswagen, Opel, Audi, Nissan, Lancia, Ford, Volvo of Mercedes. Uw behoefte en vakantie-invulling staan centraal bij een auto huren. Wij zorgen voor een auto op maat.

triesen city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Profiteer van de vele extra's bij een auto huren in Triesen

Met een auto huren liggen Triesen en Liechtenstein aan uw voeten. Ontdek de prachtige natuur in het midden van de Alpen en maak uitstapjes naar de nabijgelegen buurlanden Oostenrijk en Zwitserland. U profiteert van een ongelimiteerd aantal kilometers en kunt dus het maximale uit uw verblijf in Triesen halen. Boek een navigatiesysteem bij, zodat u geen tijd verspilt met het zoeken naar alle bezienswaardigheden. Als u met kleine kinderen of een grote groep reist, is het handig om respectievelijk een kinderzitje en extra bestuurder verzekering bij te boeken. Uw geweldige vakantie in Triesen begint en eindigt bij Sixt autoverhuur.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties